![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
BRIAN Got a million reasons to run and hide Kaçıp saklanmak için milyon sebebim var I don't blame you for being scared (for being scared, no) Bout a novel long, all the pain that he's caused you Sana çektirdiği tüm acıların konu olduğu büyük karşılaşmadan korkmuş olmamın sorumlusu olarak seni tutamam Baby I'm fully aware (I'm fully aware) Tamamen farkındayım HOWIE If I could change the stories ending to me and you İkimiz için hikayelerin sonunu değiştirebilseydim eğer Don't know the meaning of pretending what to do Yapılan bahanelerin ne kadar boş olduğunu bilmezdim (?) CHORUS (BRIAN LEADING) I could be the one Tek olabilirdim Give you all my love Tüm aşkımı sana verebilirdim Forget what he has done to you O sana ne yaptıysa unut I'm here now Şimdi buradayım Open up to me Açıl bana Love will set you free If ever you believe it Aşk seni özgür bırakacak,,eğer inanırsan.. Please believe in me Nolur bana inan (NICK) This is us Bu Biziz .. This is love Aşk Bu.. .. Let the world know baby Dünyanın bilmesine izin ver bebeğim This is us Bu biziz AJ I know everything isn't meant to last Biliyorum herşey bir son demek değil Box up all those photographs Kutula tüm bu fotoğrafları You're moving on (yeah) Sen ilerliyorsun I could flip back over that hour glass Kum saatini geri çevirebilirim And refill the better half (the better half) Ve diğer yarısını doldurabilirim NICK And it's a miracle how broken hearts can mend Ve kırık kalplerin onarılabilmesi bir mucizedir Wont you dry up all those tear drops and start again Tüm gözyaşlarını kurutup,yeni baştan başlamaycakmısın? CHORUS NICK If I could show you there's no risk of being left alone Eğer sana yalnız kalmada risk alınacak birşey olmadığını gösterseydim Would you let your past go Geçmişi unutabilirmiydin? I'll take it slow Ağırdan alacağım.. Cause there's no reason to rush when I know Çünkü bildiğinde,,acele etmen için bir neden yoktur |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
I could be the one Tek olabilirdim Give you all my love Tüm aşkımı sana verebilirdim Forget what he has done to you O sana ne yaptıysa unut I'm here now Şimdi buradayım Open up to me Açıl bana Love will set you free If ever you believe it Aşk seni özgür bırakacak,,eğer inanırsan.. Please believe in me Nolur bana inan şarkının can alıcı noktası |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |