![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Your words burn, their melting What we have, I'm breaking down No reason, No warning No love loss, You might as well Kelimelerin,sahip olduklarımızın yok oluşuna ışık tutuyor Analiz ediyorum.. Sebep yok,ikaz yok Bari aşk hasarı olsaydı Take our pictures off the walls tonight Bugece resimlerimizi duvardan çıkardım I don't wanna see you no more Seni artık görmek istemiyorum I don't wanna feel you no more Seni artık hissetmek istemiyorum Take out memories, fade out all the sound Hatıraları sildim,tüm etkileri yok ettim I hope you finally get what you want Umarım sonunda istediğine sahip olumuşsundur Now you know Şimdi biliyorsun I didn't wanna live without ya Sensiz yaşamak istemedim I didn't wanna love without ya Sensiz sevmek istemedim I used to think I'd die without ya Sensiz(ken) öleceğimi düşünürdüm Now it's killing me Şimdi bu(sensizlik) beni öldürüyor.. And we can be undone Baştan başlayabiliriz I can't feel without ya Sensiz hissedemezdim You know I can't deal without ya Biliyorsun sensiz yapamazdım And now I got a life without ya Ve şimdi sensiz bir hayatım var Now it's killing me Bu beni öldürüyor And we can be undone Baştan başlayabiliriz This constant echoing In my head, And I'm spinning round Bu sürekli beynimde aksediyor ve ben fırıl fırıl dönüyorum You seem so unaffected Ve sen hiç etkilenmemiş gibi görünüyorsun While I go on in this hell Bu cehennemde azap çekmeme rağmen ... You're talking now Şimdi konuşuyorsun I don't hear it Everything that you say Söylediğin hiçbirşeyi dinlemiyorum I don't hear it Duymuyorum.. Gone is the new phrase "Gitmek" yeni anlatım tarzım And it's dragging me along to my grave Ve bu beni mezarıma doğru sürüklüyor.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben bu undone'a sonradan alıştım ama tam alıştım ya, sürekli bunu dinliyorum, sözleri de çok hoşuma gitti. saol seçilcim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nil'i destekliyorum, ya seveceksiniz ya seveceksiniz
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Sözler için düzeltme önerisi "Take out memories, fade out all the sound " değil "Take our memories, throw 'em all aside" olacak Son kısım ise "You're talking now and I'm hearing everything that you say and I'm holding on as gone is the new phrase and it's dragging me along to my grave" olacak |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |