![]() |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tuğçe benden önce davranmış, açmış konuyu. 2 aydır 'Alejandro' nun klibini bekleyen biri olaraktan en çok ben heyecan yaptım sanırsam bu video için. sevdim yine. Lady Gaga farkı!
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
hem de ne coşma bayıldım yine,her zaman olduğu gibi.yürü be GaGa!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ama suyunu çıkarmazsa da Lady GaGa olmaz
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
bence şarkı gzl beğendim. Tipik lady gaga haerketleri war tabi.Her seferinde dahada aşırıya kaçıo ilerisini düşünemiorum Saçı hiç gzl değildi ya tas gibi. Ama özellikle klibin başında olmak üzere dans hareketlerine bayıldım. Erkeklerin elele durup dönmesi hariç gayet başarılı olmuş..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
vay arkadaş neymiş bu lady gaga,ne de çok duydum ismini bu sene.kimisine göre son yılların en büyük starıymış.uleyn lady gaga dinleyeceğime vuvuzela dinlerim daha iyi be
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |