Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Diğer Gruplar ve Sanatçılar > Lady Gaga

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-Ekim-2010, 21:16   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Lady Gaga sözlendimi?

Bu ayın başlarında Yunanistan'ın Girit adasına tatile giden Lady Gaga ve sevgilisi Luc Carl'ın aralarında sözlendikleri iddia edildi.

Lady Gaga ile erkek arkadaşı Luc Carl’ın bu ay Girit’te bağlılık yemini ettikleri iddia ediliyor

Görünüşe göre Lady Gaga erkek arkadaşı Luc Carl tarafından “evinin kadını” yapılmak üzere.
Süper yıldızla kulüp tanıtımcısı Carl bu ay beraber Girit adasına tatile gittiler.
Gelen haberlere göre çift oradayken sadakat yemini etmiş.

Gaga ile Carl güneşlenirken objektiflere böyle poz verdiler

24 yaşındaki Gaga ile Carl gizli sadakat töreni sırasında birbirlerine elde yazılmış yeminler ve yüzükler vermişler.

Gaga erkek arkadaşıyla beraber kumsalda dinleniyor

Aynı kaynak Gaga’nın daha sonra bütün dostları ve ailesiyle beraber kalabalık bir aile düğünü yapmaya kararlı olduğunu da belirtti.

Lady Gaga ve sevgilisi Luc Carl Girit adasındaki Blue Palace Resort ve Spa’da kaldılar

Gaga şu anda Avrupa turnesinde ve aynı zamanda bir albüm kaydediyor.

Gaga turnedeyken bir yandan yeni albümünü kaydediyor

Bütün bu yoğunluktan yorgun düşmediğini, aksine turnede olmanın ona ilham verdiğini söyleyen Lady Gaga, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Bu hafta Norveç’te stüdyoya girdim. İnsanlar “neden albümünü turnen bittikten sonra bitirmiyorsun” diye soruyorlar, ben de “çünkü hayranlarımı o kadar bekletmeyi hiç istemiyorum” diyorum.’

Gaga şarkı yazarken ve kayıt yaparken bile seksi kıyafetler giymeyi ihmal etmiyor

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil