![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() ![]() Anlamazdın anlamazdın Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? ![]() Dilerim ki mutlu ol sevgilim Ben olmasam bile hayat gülsün sana. ![]() Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda Ayla Dikmen - Anlamazdın Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma, Acılar geçer zamanla. Aşka tövbe demem ben, Görürsün sevince yeniden. Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. İşte beni bitiren sözLer:st::48: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| muhteşem ötesi bi şarkı ![]() sözü, melodisi, şarkının her ayrıntısı insanı bitiriyor paylaşım için saol canım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
sevmedim bu paylaşımı.. söylemeden edemedim ![]() şarkıyla ilgili iki çift laf edem.. güzel değil yeter bu kadar
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben sevdim diye sevmedin demi ne gıcıksın
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| yok bea. aniden patlayınca bende bi patlama etkisi yaratmadı herkes kadar.. her akşam dinleyince bi de çalıştığım cafede.. yeterince sıkıldım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| anlamazdın anlamaaaazdın ![]() yalnız bu şarkı çıktıktan sonra bazı tv kanalları ayla dikmen'e ulaşmaya çalışmışlar programlarına konuk etmek için. üzülmüştüm..
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Güzel bi şarkı,film de muhteşem olunca her yönüyle hatırlanıyo,izleyenler üstünde büyük etki bırakmıştır büyük ihtimal,bende de olduğu gibi her çaldığında kız arkadaşımı hatırlatıyo bana,o yüzden çok seviyorum,anlamazdın anlamazdın,kadere de inanmazdın |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |