Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Hobiler - İlgi Alanları - Çalışmalar > Fotoğraflar Çalışmaları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-Ağustos-2008, 09:21   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Çanakkale Orman Yangınında Ordaydım

not:Resimleri çekerken karşıdan bi çiftçi geliyodu yangının çıkış nedenini anlattı.Tamamen dikkatsizlik sonucu bi akrabası tarafından çıkmış yangın ve şu an o kişi hapisteymiş.Adam biçer döveri güneşin altına bırakıp ağacın altında dinleniyormuş daha sonra uyandığında bi ağaç dalının tutuştuğunu görmüş alevleri durduramamış ve köye gidip yardım isticekmiş geri döndüğünde büyük bi yangınla karşılaşmış meğer biçer döverin taşı dalları tutuşturmuş.
Yangın yeri o kadar büyüktü ki anlatamam resmen oraları çöl olmuştu ve ben gittiğimde hala yanıyodu.Haberlerde göstermişti belki görmüşsünüzdür yangından sonra şehitlerin kemikleri ortaya çıkmış.Ayrıca bi sürü hayvan gördüm yanmış.Özellikle tavşanlar yangından kaçarken otoyolda arabalar tarafından ezilmiş.Ve toprak altında hala daha savaştan kalan el bombaları olduğu için fazla yaklaşamadım.Çok kötüydü,yangın durdu ama geriye bomboş bir arazi kaldı.
Alt 06-Ağustos-2008, 09:46   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

Manavgattaki yangındanda biraz ben bahsedeyim serelim açmışken... benim elimde bi fotoğrafları yok çünkü ormanlık alanındaki yangın kontrol altına daha yeni alındı ve tehlikeli olabiliceğinden gitmedik ama evimize kadar dumanlar geliyodu sıcaklığın saymıyorum bile ama o kadar ormanlar gitti tek yandığım bu benim bizim gittiğimiz piknik yerleri bile yanmış yangının sebebi elektrik telleri dendi ancak manavgattakilere kime sorsan sebebi bu değildir... ayrıca çanakkaledeki yangınada çok üzüldüm serelim senini durumunu anlıyorum

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil