![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| ![]() 4 Eylül Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi ![]() Sivas - Çifte Minare Medresesi ![]() Sivas - Eğri Köprü ![]() Sivas - Gökpınar Gölü ![]() Sivas - Kızılırmak
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Hükümet Meydanı ![]() Taşlı Sokak ![]() Konre Müzesi iç ![]() Hükümet Meydanı(Cumhuriyet Meydanı) ![]() ![]() Çifte Minare http://img153.imageshack.us/img153/6...eminaresl5.jpg Gök Medrese ![]() Gök Medrese'den Bir Görünüş ![]() Divriği Ulu Cami
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben o köpekcikleri yerimm desem koca konudan bi bunu mu çıkardın der misiniz?? ama onları gördükten sonra gözüm başka şey görmez oldu...Benim de kangalım vardı çok tatlıydıı.benm boyumdaydı ama 2 tilki saldırmış herhalde gece birini yanında ölü bulduk birini ileride. o da fala dayanamadı ![]() (hala veterinere kızgınım artık birşey yapamam dedi bıraktı)Bizim de Sivas la bi bağımız varmış daha doğrusu oraya giden akrabalarımız olmuş ama ben hiç gitmedim...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |