![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Edirne eksik mi kalsın.ben memleketime bu kadar aşıkken hem de ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihi Meriç Köprüsü ![]() Bilinen Tüm fizik kurallarına aykırı SELİMİYE CAMİİ ![]() ![]() Osmanlı Devletinin en uzun Köprüsü Uzun Köprü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayezid Külliyesi Emirganda çay yudumlarken bu manzaraya bakmak gibisi var mıdır?? ![]() Saray İçindeki ADALET KASR'I ![]() Edirne Kalesi daha çook var ama ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() Trakya Ünv Rektörlüğü Tarihi Tren garı Karağaç Öss ye burada girdiydim ![]() ![]() amma komikti hee.. uyuyakalmışım son 15 dakkada ancak yetişmiştim. Babam bir yandan amaaaan seneye girersin ne stres yapıyorsun,annem AMAN TANRIIM YANDIIIK NOLCAK ŞİMDİİİİİİ???!!!... ben:Anne sus! tamam gidiyos ya ne abarttn haaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ne güsel gündü beee ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
|
onu da yapardım da gerek kalmadı. saat 12 buçukta zaten sıcacık yataamdaydm ![]() ![]() ![]() belki de o yüzden ogu işletme oldu,hala anam kafamı kakıyor sen daha puan çıkarırdın uyicam diye çıkmasaydın diye.. napayım UYKU gibisi yok yaa
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| buraya bile gittim ya.... Edirne/Uzunköprü... Ne günlerdi..Az daha gitsem sınırdan çıkıcakmışım. Alıntı:
İşte ÖSS sınavına uykuyu tercih edicek ilk Türk..... (gerçi hala uyuyo saatlerce.. bir şey değişmemiş.) | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |