![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Tablodan çıkmış gibi görünen bu fotoğraflar aslında hayvan resimlerine boyanmış eller. İtalyan sanatçı Guido Daniele, binaları boyamaktan sıkılınca kendi ellerini boyamaya karar vermiş. Yılandan, zürafaya, kartaldan aslana kadar birçok hayvanın yüzünü, insan ellerini tuval gibi kullanarak ellere ince ince işleyen sanatçının yaratıcılığı görenleri etkiliyor. 1990 yılından bu yana Milano'daki stüdyosunda resimler yapan Daniele'in bir eli boyaması iki ila 10 saat arasında sürüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
en ilginç eller diyince böyle birşey beklemiyodum açıkçası. doğal birşeyler sandıydım(o da ilginç olmazdı ya neyse )baykuş favorim olsun..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Hayvanların en güzel "gözlerini" çizmiş tıpkı gerçek gibi... Çok etkilendim gerçekten ne yetenekler var... Bu arada baykuş cidden en farklısı olmuş normalde görseydim "baykuş"un el olduğunu anlamazdım heralde ![]() Köpek de çok sevmli olmuş=) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bence bunların bazılarını kağıda çizmişlerdir. çünkü ordaki el biraz çizme benziyodu şu kartallıda..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |