![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Buradan kendimize ait fotoğrafları yayınlayabiliriz diye düşündüm, hadi ilk fotoğraflar benden... ![]() ![]() ![]() lalesiz olmazdı tabi ![]() dolmabahçe
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
off off offff mamii müthiç bir fotoğraf, bayıldım. ağaçların arasından süzülen sis çok hoşuma gitti, manzara müthiş... neresi burası? orada yaşıyor olmayı çok isterdim, kıskandım
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
ben orda yaşıyom hahaa.... gerçi dogu karadeniz sayılmasa da orta karadeniz ve yeşillik bol. havası yeter yaa buranın. millet yanıyo baksanıza, ben burda karadenizin engin dalgalarına karşı püfür püfür... (buarada mami sen dün antalyada diil miydin, hem orda hem rizede nası oluon, partal mı atıyon dün çktim diye, yoksam bana mı özeniyon bi günde 3şehir fln... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
mami seyyah oldu dolaşıyor... artık onu tutabilene aşk olsun. bu arada mamiii resme bende bayıldım süper yaaa... zaten yeşil bitirdi yani olayı.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| sana yaklaşabilene aşkolsun tutkun ![]() ıspartadan uçak olmadığı için antalya üzerinden erzuruma gittim. erzuruma gitmişken rize ye de gidelim dedik. iyikide gitmişiz. gerçekten harika yerler. resimdeki görüntü o güzelliğin onda birini bile ifade edemez. dediğin gibi eylül yeşil bitiriyo adamı. ben daha yeşil bi yer görmedim hayatımda; ki memleket yeşil bursa
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
süper mamicim cidden ya herkesin gitmesi gereken bir yer. özelliklede yeşil soğuk ve temiz hava sevenlerin. düşünsenize biz istanbullarda filan pişiyoruz orda insanlar üşüyor..
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 19-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
yok hocam abartmaa orasının istanbuldan daha sıcak olduuu günlerii bilirim ben orası dörtmevsim yağış alma özelliğine sahip ve bi gün hava 30 d ise diğer gün 15 olabilio ne zmn yağmur yağacaı falan bellim olmuooo güzel aslında |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |