![]() |
| | #21 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| yanında da tavladan anlayan birisi istersen ben hep istanbul'dayım bilgin olsun ![]() birde nargile keyfii of ki ne off... neyse nispet gibi olmasında haftaya izin günümde yapacam ben bunları ortaköy de de börek yiyecem işte.. acıktım yaaa :36_2_560: neyse şekerle idare edelim şimdilik
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
![]() neyse istanbula gelince haber veririm sana da tavla atalım. iddaalı rakipleri herzaman sevmişimdir ![]() bkz: avatar
__________________ ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
benden edirne fotoları. ahhh memleketim cennet memleketmm... meşhur edirne köprüsü meriç nehrinden görntü ve şu turuncu tonlu olan resm sarayiçi(kırkpınarın yapıldıı yer bu arada haftaya 387. trihi kırkpınar güreşleri başlıyor) dierleri de bizim evn ordan
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hepsni ben çektim... son resm edirne sular altındayken... bildiiniz gibi arada sevgili komşumuz bugaristan habersiz baraj kapaklarını açınca böle edirnenin yarısını sel basıo
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |