![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Aslında sokaklar görmediğimiz yatacılıklara gebe, yaşadığımız günlük hayatın kendisi bir sanat. Çöp kovası üzerindeki "Ateş Atmayın!", bahçelerdeki "Çimlere Basmayınız" aslında var olması bile insanlık ayıbı, yaptırım dolu mesajlar. Onun yerine "yerleri temizleyelim", "bu kaldırımı boyayalım" tarzı harekete geçirici şeyler kullanılmalı bence Bu noktadan yola çıkan bir arkadaşın kanalizasyonlar üzerine yaptıklarına bir bakın derim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ne güzel.. sanat dolu bir gün geçiriyorum ![]() adam ne güzel yapmış. hiç kimse bişey yapmıyorsa ben de böle yaparım.
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
valla ben bizim kanalizasyon kapaklarına hayranım:haha: böyle yuvarlak hatta otobüsle üstünden geçince tekerlek çukurun içine giriyo özellikle ayaktaysan çok güzel ve eğlenceli oluyo:haha: nerde bizde kanalizasyon kapaklarını boyayacak kalidede boyalar hem boyansa bile iki gün sonra üstü tozdan kap kara olur:haha:
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |