![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 27-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: mersin Yaş: 21
|
Mersin'siz olur mu hiççç Görmeniz gereeekkk:WOT:öncelikle kendimce anlatiim biraz güzel bi şehir Mersin.tam bir Krallar Diyarı böyle sölüorum çünkü Roma Krallıgı nın hüküm sürdügü bi yermiş çok eskiden şehrin merkezine uzak olan bazı yerlerde bu krallıga ait tarihi dokularla yaşıyoruz ![]() Süper bi sahil şeridimiz war arkadaşlar pişman olmayacagınız bi yer Ülkemizde fazlaca bilinen belirli tatil kesimlerini aratmayacak güzellikte yerler war çok uzatmicam memleketim diye söylemiorm görmeye deger bi yer ![]() ![]() kızkalesi ![]() cennet-cehennem uzuncaburç-olba krallıgı burçları ![]() adamkayalar ![]() tarsus evleri ![]() mezitli-roma burçları ![]() sahil şeridi cumhuriyet meydanı ![]() mugdat camii ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
Mersin'de Pozcu sahilini severim. Yazın özellikle çok renkli olur... Birde Göksel'de tantuni yemeden dönmiceksin eğer Mersin'e gittiysen. Özledim valla... Bir resim de benden olsun. 52 katlı Mersin Tower 177metre yüksekliğiyle. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |