![]() |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
geçen ankara üniversitesi rasathanesine gittim harika şeyler gördüm...ay'ı burnum kadar yakından izledim yıldızları ,gezegenleri herşeyi... o kadar muhteşem ki ankarada olan herkese tavsiye ederim sitesinde gerekli bilgi var...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Bunlar Harika yaaaaa İşte benim ilgi alanlarımdan gökyüzünü izlemekten başka insanı gerçekten sakinleştirecek huzur verecek bişi var mı yaa(tabi diğer güzel doğa olayları dışında:17 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
az daha büyyüm buraları gezmaya gitcem. o zman çektiğim fotoları foruma koyarım
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |