![]() |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
bana bir konuyu ithaf etmiş olman inan beni çok duygulandırdııııı :vurkendini: açken bu fotoğraflara bakmam beni daha çok duygulandırdııııııı :hıhh: ama ben böle pastaları çok şükürki çok da sewmiyorum :biggrin: bizim evde yapılan pastalar (annemin yaptığı pastalar hazır pastaları aratmıyo çok şükür) :muzy: ve sayende annemi ikna ettim yarın pasta yapacak :innocent: :biggrin: sende gel birlikte yiyelim kezbancııııım : :muhahaha: (ellerine sağlık canım gerçekten hepside çok güzel pastalar sen bana aldırma )
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| anaaaaaaaaaaaaaaaaamm:WOT::WOT: kejom sen bi tanesin yaaaa sabah sabah acıktırdın beni hee allahtan kahvaltımı yaparken baktım yoksa ayvayı yerdim ama bunların yerini tutmazki hiçbişey )bende koyarım sonra pasta resimlerini ok |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |