![]() |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
özledim memleketimi gidicem temmuz 1 de sagol selcuk
__________________ DALLAS MAVERİCK & DIRK NOWITZKI HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
samsunum çok güzel yaa karadenizin incisi her gün daha da güzelleşiyo tutkun o heykelin ucu yere değmeseymiş dünyanın 7 harikası arasına girecekmiş duydum ben
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
Ve bu liste M.Ö. 2.yy'de belirlenmiş. Böylelikle çürütülmüş oluyor o teori. Ama Samsun'nun güzel bir şehir efsanesi işte: -İdris ağbi ya, bu beygirin kuyruğu yere değmeseymiş... -eee? -dünyanın 7 harikasından biri olacakmış diyolar, doğru mu?:confused06: -bu iş bi kuyruğa baksaydı, keserdik olur biterdi olum -hem 7 harikasından biri olaydı, 8 harikasından biri olacakmış dememiz gerekmez miydi idris ağbey??:mmmm: -bak işte bi kere ordan saçma olduğu belli :45: -:blink: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| güzel şehir.. ama çooook uzak buralara be tutkun,yolum düşer inş bi gün
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |