![]() |
| | #21 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ya ben şimdi venedik e de gittim dicem ayıp olur muu ![]() ![]() ![]() arkadaşlar ciddi söylüyorum kokuyor o şehir yaa.. vallaaaaa tamam güzel,erkekler süper yakışıklı perfecto falan ama... pis bir yer ... ![]() ![]() ama korunma konusunda çok haklısınız.. başta kesinlikle klise içlerinde müzelerde fotoğraf yasak... ben gittiğimde kameralı cep telefonları yeni yeni çıkıyordu babamın telefonuna bakııp yasak olduğunu,çıkışta alması gerektiğini söylediler.. türkiyede pek çok yerde uyulmuyor bu kurala(tabi sıkı takipçileride var o başka) yerlerde bir gram çamu olmamasına karşın girişte ayakkabıların özenle silinmesini istiyorlar,dokunmak kesinlikle yasak. biz de 1 görevli varken orada 5 görevli var...yani hassaslar adamlar... zaten etrafa bakma görevlilere bak yeter. aaaaaahh ahhhh... ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| valla hayallerimin şehri ya bi kerecik gitsem görsem gezsem nolurr çok şeymi istiyorum yaa :w00t: :innocent:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
ay düşünsenize binanızın önünden bi su geçiyo. araba yerine kayık kullanıyorsunuz. orda çevre kirliliği ve gürültümü olur yaa..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
bende gittim vendik'e ve gerçekten kokuyor ama olağanüstü bir yer o kadar sade olan yerleri var bunların tam tersine kiliselerde acayip bir şahşaha yani öyle heykelleri ömür boyu göremezsin hele san marco kilisesi mükemmel bir yer herkese gitmesini tavsiye ederim
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |