![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| YILLARDIR BEKLENEN RÜYA GERÇEK OLUYOR... MODERN ROCK'IN MASAL PRENSESİ AMY LEE VE GRUBU İSTANBUL'DA ! Ön Grup: Hayko Cepkin Amerikan alternatif rock dünyasının Grammy ödüllü topluluğu Evanescence İstanbul'da yazın unutulmayacak performanslarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Milyonlarca albüm satışı ve arkalarından gelen yüzlerce topluluğa ilham kaynağı olan tarzıyla 2000'li yıllara damgasını vuran topluluk son albümleri "The Open Door" sonrasında çıktıkları dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye'de konser verecek. Tarih: 24 Haziran 2007 Pazar Mekan: Turkcell Kuruçeşme Arena Kapı Açılış 18:00 Konser Saati 21:00 Bilet Fiyatı : 75YTL www.biletix.com dan biletleri alabilirsiniz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
hehe ben 17 bitirdim artık ama nerdeki gitcez ama keşke öle bişey olsada gitsem o konsere hayranım o gruba ve amy leeye harbi tam rock prensesi ben şeboyla ikisi düet yapcak diye duymuştum öle bişi olursa varya süper bi ikili olurlar
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
gnctrkcll sitesinde (http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/) konser çift kişilik bilet kazanma şansı var, ve siteyi sıkı takip ederseniz sorulcak olan soruya en hızlı dogru cvp veren ilk 5 kişi Evanescence ile konser sonrası tanışma şansı yakalıyo. Geçenlerde bnm gnctrkcll festte kenandogulu'yla tanışma şansı yakaladığım gibi. ilk 10na girmştm.bunda da bi bilet artık kazanırım heralde... (aslında part time nöbet tutucan sitenin başında, uyumayan evanescence delileri vardır elbet şuan hemde kaç kişii.. yani zor gibi gözüküyo ilk 5. Düşünebiliyonuz mu Bsb geliyo ve gnctrkcll sayfasında yayınlancak soruya en hızlı cvp gönderen ilk 5 kişi istanbul kuruçeşme konseri sonunda bsb ile tanışma fırsatı yakalıyo! Kaçımızz uyumazdık?? Bir numaralı cep benim olurdu, sonraki 4 kişiyi bilemem. ![]() uyumayacak olanları görelim..? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |