![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 18-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: antalyaa // Isparta Yaş: 22
| Biliyorsunuzdur.Blue bi ara Türkiyeye gelecekti.Biletler alınmış herşey tamam ama son anda iptal olmuştu.Biletlerle cogu kişi kaldı ki onlardan bazısı biziz. :chonk: Sİmon webbe ile Duncan James Sitelerinden yaptıgı Yazıya göre Blue Türkiye Turnesini başlatacaklarını belirtiyorlar.Konser Yeni albüm sonrası olacağı için 2010 şubat gibi konser olacagını ve 2 ilde konser vermek istediklerini belirtiyorlar. Fln fistan :WOT:
__________________ ![]() Süleyman DemireL Biyoloji =) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
aaaah ahh..ben de tam biletimi alıcaktm ki iptal olduğunu duydum..Ne kadar üzüldüm ve hiç affedemedim onları..hele bir de ayrılınca..En son Eurovision'da Duncan'ın Uk'in puanlarını anons ederek 12 puanı Türkiye'ye vermesiyle tüm kızgınlığım geçmişti..Ama şimdi de 2010 Haziran'ına kadar da ben burda olmayacağım çünkü Portekiz'e gidiyorum,30 Ekim'deki BSB konserine bilet aldım..kadere bak..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
şaka gibi..ben deli gibi bi blue fanıydım..sonra bsbye geçtim..inanamıyorum konsere geliolar ben yokum ![]() BSB'yi görücem..ne tuhaf bi duygu ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| anam çüşş artık blue gelir westlife gelir ahanda buraya yazıyom bizimkiler ya gelmez yada dede olunca gelir:cry: çüşün ötesi artık yane yaaaaaa:angry:kızıyorum artık ama görünce geçio tabe bu kızgınlık ![]() neyse blue gelsin wallahi gitmek isterim westlifeda en iisi para biriktirmek abicim ben başlayım şimdiden para biriktirmeye ) |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |