![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Emre Aydın Bursa da (Uludağ-Patlican Konserleri) Sanatçı: Emre Aydın Yer : Uludağ-Bursa Tarih: 12 Subat 2008 Sali 22:00 Emre Aydın İstanbul da Sanatçı: Emre Aydın Yer : Saklıkent/Akay Caddesi 25/A Tarih: 14 Subat 2008 Persembe 21.00
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bu arkadaşı birazcık geç keşfedenlerdenim(sanki öyle bi grubumuz varmış gibi).. geç oldu ama güzel oldu.. şarkıları 10 numara, okulumuzun şenliklerine bekleriz kendisini.. 14 şubat'ta da ne dinlenir haa
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
18 şubattan sonra olsaydı tam süper olacaktı ya, Biga'dan 2 saat ne güzel giderdim, mami hadi gözün aydın ![]() Seviyom ben bu adamı ya....
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
bende yaa. saol gulcan :17:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 28-Nisan-2008 Yaş: 88
|
arkadaşlar az önce öğrendiğime göre EMRE AYDIN 6 HAZIRAN gunu Çanakkale - BiGA da konser verecekmiş. www.emreaydinbigakonseri.com adresinden öğrendim. Çanakkaleliler yaşadı |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |