![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
Alıntı:
Hem bar konserlerinde çok daha yakın oluyosun, ama kapalı mekan olduğu için ses akustik açıdan tatmin edici olmuyo. | ||
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 27-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: mersin Yaş: 21
| Alıntı:
hayırr gitmemiştimm ama biliorum o konseri arkadaşlardan giden çok oldu. ben izin koparamamıştım malesef ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Bugun konser günü, gelirsen görüşürüz konser alanında jakop. ne? beni nasılmı tanıcaksın? Siyah büyük çerçeve gözlük, elimde cems bond çanta, kirli sakal ve öncebimde bir adet kırmızı gül olucak. Polise felan haber veriyim deme sakın...
|
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
| Alıntı:
Ben bahane uydurmuş gibi olucam ama ben arkadaşa konser var dedim,herif manitasına söylemiş onla gidiyo,bende ayar oldum haklı olarak tek başıma gidip oraya sap gibi ritim tutamam inşallah tanışıcamız konser bsb konseri olur İlgine,alakana sonsuz minnetimi bildiririm...
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |