![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
24 HAZİRAN 2008 tarihinde kuruçeşme-arena'da verilmesi beklenen linkin park konseri iptal oldu. Linkin Park 24 Haziran 'da Almanya 'da konser vereceğini açıkladı. 2008 'de Linkin Park 'ı canlı izleme serüvenimizde böylece sona erdi. ARTIK SENEYE BELKİ ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Bundan çoktan beri haberim vardı.Gidecek arkadaşlarla dalga geçmiştim o kadar Konserde önceden Türkiye'nin adı var mıydı bilmiyorum ama bazı arkadaşlarımdan duyduğuma göre önceden de LP geliyoruz diye birşey dememiş
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
valla bu duruma şaşırdım mı desem demesem mi. hep böyle oluyor zaten gelecekler iptal oluyor. aslında gelecek sandığımız insanların geleceklerinden haberleri bile yok. ilginç neyse sağlık olsun illa gelirler bir zaman.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |