![]() |
| | #23 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
nasıl metallica konseriyse küpe yasak kolye yasak,metal şeyler yasak..daha başka şeylerde yasaktıda unutum onları. ee tabi ali samiyene gidiyolar. orayı kirletmelerini istemem. niye samiyende yapıyolarki gitsinler saraçoğlunda yapsınlar. orda tepinsinler. samiyenin çimlerine kurban olsunlar.. bozmayın orayı ...düverim sizii..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
bu grup gerçektende bsb yi sewiyormu Alıntı:
bu arada ewt yakup sana katılıyorum acayip büyük bir hayran kitleleri var hani adı var denirya o cinsten gerçi benim çok da beğendiğim bir grup değil ama ...
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |