![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
hee olur bilet kazancam diye yırtınıyım... yav hemşom bırak allah aşkına gidip alırım bileti tek konserlik izlerim....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
vah vaah can sen iyice gittin yaa... dikkat et kendine diyorum çıkma sıcakta dışarı yok yani anlamıyordun dinlemiyorsun
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
ah keşke bitanede antalyada konser verse bi sefer aspendosta almanların ünlü yarışması olmuştu konukları paris hilton,mustafa sandal,shakiram vardı malesef gidemedim.şimdi çooooooooooooook pişmanım:36_2_520:
|
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
bende yanıyom yanıyom da gnctrkcll sitesinden çift kişilik bileti kapamadığma yanıyom. Gün içinde soru soruyodu, cvplıyan ilk 100e bi bilet. bi kaç saatimi ayırsam yakalardm kesin, fırsatım olmadı ama.
|
| | |
| | #20 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
kadnın sesine bayılıyom ama konserine gitmek nasip olmadı olmazda:cry:
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |