![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Biraz geç oldu ama Travego Firarda Yüksek sadakat konserleri devam edio... 4nde edirnedeydiler (ben de) 12sinde eskişehirde (ben de) bu gün de izmirdeydiler... 19MayıstaTrabzon Karadeniz Teknik ÜNv. nde,22 mayısta Kayseri Erciyes Üniv.nde ve 25Mayısta Gaziantep Ünv.ndeler... 2 konserde de yanlarındaydm performansları harbiden ii coşturmayı biliolar Bu illerde olan varsa kaçırmasn derm... ![]() ![]() (pembeli benm :P)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ne demessin 154 boyla 170 küsürlük adamların yannda ne hoş görünüorm ![]() Yüksek sadakat in kendi konserleri de var bu yalnızca mercedesin organizasyonu.. inşallah ıspartaya da gelirler.. bu arada ben yalnış yazmışm yüksek sadakatın İ<mir konseri bu akşammış....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
14 temmuzda fiskos cafe barda konserleri var giriş 15 ytl antalyanın manavgat ilçesinde(zaten bu aralar orman yangınları yüzünden manavgat hep televizyonda çıkıyo!!bu orman yangınlarıyla millli servetlerimiz olan ağaçlarımız gidiyo):36_2_520:
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |