Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Etkinlik - Konser Rehberi > Konserler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-Temmuz-2007, 21:40   #1 (permalink)
Yeni Üye

Standart Zeytinli Rock Festivali

Aktivite : Zeytinli Rock Festivali

Tarih : 02.08.07 - 05.08.07

Bilet Fiyatı:
4 gün kombine: 10 YTL
1 gün: 3 YTL

Biletix Linki: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HPRA1

Festival ve Program Bilgileri:

Zeytinli Rock Fest bu yıl çok daha eğlenceli olacak. Geçmiş yıllarla artı olarak 4 gün düzenlenecek festivalde, rock müzik yelpazesinde çeşitli örnekler sunulacak.

Gün Boyunca plaj etkinlikleri, beach volley turnuvası, çeşitli yarışmalar, mini futbol turnuvası vb. aktivitelerin yanı sıra, deniz, güneş, kum ve kaz dağlarının büyüleyici manzarası benzersiz bir performans ile Zeytinli sahnesine eşlik edecek.
Festival katılımcılarının festival alanında yiyecek ve içecek vb ihtiyaçlarını Festival alanına kurulacak, uygun fiyat ve hijyenik şartlarda üretilen yiyecek ve içeceklerle karşılayabilecekler.

Festival çarşısı içerisinde yemekten takıya, plaj ürünlerinden spora kadar her şey düşünülecek ve festivalcilere sunulacak. Festival alanı girişleri günlük 3 YTL, 4 gün kombine + kamp konaklama 10 YTL olarak belirlenmiştir J))

Festivalde 4 gün boyunca Türkiye’nin önemli Rock Grupları sahne alacak.

İletişim:
Festivalimize dahil olacak diğer gruplarla ilgili bilgi için ;
www.zeytinlirockfest.com sitesini lütfen takip ediniz.
Ayrıca festivalde müzikleriyle rock dünyasını ünlü ismi Mete Sohtaoğlu'da DJ kabininin başında olacak.

Ulaşım:
Her gün, saat 18.30 -02:30 saatleri arasında rock gruplarının muhteşem performansları ile unutulmaz bir Rock Tatili daha yaşayacağız.
ZEYTİNLİ ROCK FEST'e Nasıl Ulaşılır ?
1. Ulaşım: İstanbul - Bursa - Balıkesir - Edremit - Zeytinli
2. Ulaşım: İstanbul - Keşan - Gelibolu - Çanakkale - Zeytinli
3. Ulaşım: İstanbul - (Feribotla) Bandırma - Balıkesir - Edremit - Zeytinli
Yenikapı Feribot İskelesi Eminönü: Tel:+90 (212) 517 96 96

yawus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Temmuz-2007, 11:18   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

*Zeytinli'ye İstanbul'dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden gidebileceğiniz gibi, Tekirdağ- Çanakkale yolunu da tercih edebilirsiniz. Bu yol manzarası güzel trafiği az ve 450 kilometre.
*İstanbul-kınalı arası otoyolu kullananlar Tekirdağ'dan Keşan'a sonra da Gelibolu'ya gelecekler. Buradan Lapseki'ye veya Eceabat'tan Çanakkale'ye karşıya geçmek için Feribotlar saat başı kalkıyor. Truva'dan, Edremit Körfezi'ne inerken Zeytinli sizi karşılıyor.
Alt 31-Temmuz-2007, 13:05   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vay be gülcan yolu o kadar güzel tarif etmişsinki sırf o yüzden gidesim geldi

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Temmuz-2007, 21:43   #4 (permalink)
Fan Club Üyesi

arkadaşlar ben motorla gidicem oraya ama aile engeli war motora hayır kampanyası war ewde yardım edin banaa
aklıma türlü türlü şeyler gelyo cuma gecesi motoru saklayıp cumartesi sabahı da eywaahhhh motorumu çalmışlar parodisi mi yapsam acaba sonrada yol alırım yawaş yawaş ne demiş william wallace(braveheart): FREEDOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
utku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Ağustos-2007, 02:55   #5 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben motorla gidicem oraya ama aile engeli war motora hayır kampanyası war ewde yardım edin banaa
aklıma türlü türlü şeyler gelyo cuma gecesi motoru saklayıp cumartesi sabahı da eywaahhhh motorumu çalmışlar parodisi mi yapsam acaba sonrada yol alırım yawaş yawaş ne demiş william wallace(braveheart): FREEDOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
walla evde motora hayır kampanyası başladıysa kurtuluş zor... bazı aklı başındaolmayan insanlar kaza yapıo motorla olan adam gibi motor kullananlara oluyor... utku uyarıyorum bu işin sonu kötü sattırırsın motoru... Sularına git bence...Benm gül gibi 0 150liliim GİTTİİİİİİ...Hala yas tutuyorm....

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Ağustos-2007, 12:00   #6 (permalink)
Fan Club Üyesi

Alıntı:
SiBeRia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
walla evde motora hayır kampanyası başladıysa kurtuluş zor... bazı aklı başındaolmayan insanlar kaza yapıo motorla olan adam gibi motor kullananlara oluyor... utku uyarıyorum bu işin sonu kötü sattırırsın motoru... Sularına git bence...Benm gül gibi 0 150liliim GİTTİİİİİİ...Hala yas tutuyorm....
çok istiyorum uzun bir seyehat..ama aile engeli çıkıyor?? aynen dediğin gibi katılıyorum sana bir iki sokak artisti yüzünden motorzede olucaz?? ben yinede bir yolunu bulmaya çalışıcam.. bu arada senin motora üzüldüm...kötü koyar insana walla...
utku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil