![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2007 Yaş: 22
|
Bıçak Sırtı - Kanal D: Başrollerde; Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Erkan Can, Melisa Sözen ve Vildan Atasever. Dizi, Son Osmanlıların (Osmanoğulları) sürgün günlerini anlatacak tarihi bir yapıt. Bıçak Sırtı, yasak aşklarla, ihanetlerle, babalığın ne olduğu meselesiyle, soyluluk ve yoksulluk kavramlarıyla örülü sürükleyici bir drama. Ali (Nejat İşler) işlemediği bir cinayetten, üstelik hamile karısını öldürmek suçundan hüküm giymiş ve haksız yere on yıl hapis yatmış bir adamdır. Orhan (Fikret Kuşkan) Osmanlı hanedanlığından gelen kimliğine, kökenlerine bağlı bir soyludur. Hiç de meşru olmayan bir yöntemle sahiplendiği çocuğun, kendi oğlu olduğuna çoktan inanmıştır. Orhan’ın karısı Nisan (Melisa Sözen) ise ömrü boyunca aşkı hiç tatmamış, altın bir kafeste yaşamak zorunda kalmış, bütün enerjisini biricik oğluna vermiş genç bir kadındır. Bıçak Sırtı’nda bu üç kişinin yolları garip bir biçimde kesişir. Hem de ömürleri boyunca isteseler bile koparamayacakları bağlarla... Bugün ikinci bölümü oynuyo arkadaşlar bence izleyin çok güsel bi dizi :17: Mehmet Günsür var zatennnn güsel olmazmı yaa ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
cidden oyuncular yeter yani.... bir fikret kuşkan bile tek başına yeter ama olsun ![]() mehmet günsür.... hele ki erkan can. izlemek lazım aslında diziyi.... (sanki izlemiyorum da) :haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
tamamen tesadüf üzeri ben iki bölümü de izledim. iki bölümü de gecenin bi saati izlemiştim.. dizinin gidişatı az çok kendini belli etti.. dizi hoşuma gitti. yine denk gelirsem izlemeye devam ederim
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
![]() ![]() :haha:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |