![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| arkadaşlar buffy ve angelı sevenlerin çok olduğunu biliyoruz hatta benim gibi manyakların :w00t: buraya buffy ve angel dizisiyle ilgili bütün elimizdeki imza avatar ve resimleri paylaşırsak süper olur diye düşündüm buraya açtım konuyu inş. uygundur :muhahaha: benim elimde bayağı var fırsatım oldukça yükliyceğimden emin oln sizdende bekliyorum saygılarımla...:innocent: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| messyyyyyyyyyyyyy:WOT:çok süper bunlar:WOT:ben bayılırım buffy ve angel'a arka arkaya hiç bıkmadan bütün bölümlerini izleyebilirim o derece yani:WOT:hiç yayından kaldırmasalar keşke... buffy'i tekrar tekrar veriolar umarım yeniden başlar ama angel'ı nie yayınlamıolar anlamıorum..keşke onuda tekrardan yayınlasalar bu zmna kadar olan bütün tekrarlarını izledim ve hiç bıkmadım bıkmamda bence buffy ve angel normal bi dizinin ötesinde , insan hiç ben bunu izlemiştim ne gerek var bi daha izlemeye demez...konu çok süper olmuş messy çok saol .. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |