![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
daha sonrasında csi: miami ve csi: new york modellerininde çıktığı orjinal olraka başlyanının adının CSI:LAS VEGAS CRIME SCENCE INVESTIGATIONS olan 2000 yılında başlayan ve şu anda 7. sezonyla devam eden süper polisiye dizidir... benim için her zaman lost ve heroes dan önce gelir ve hep öyle kalacaktır. zaman zaman bölümlerinde ünlülerinde oynadığı konuk oyuncu patlaması yaşatan dizidir ayrıcada... örneğin; kevin federline(6. sezon bölümü unuttum), kristin richardson(7. sezon 2. bölüm). 5. sezon un sezon finalini (son üç bölüm) quantin tarantino çekmiştir. şiddetle izlenesi tavsiyedir.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
mac taylor kim seda yaa.... las vegas ta.... tam hatırlayamadım şimdi.. bu arada rica ederim ne demek bende bayılıyorum çünkü bu dizilere...
| | |
| | #5 (permalink) |
|
canım mac taylor csi: new york ta oynuyor. gerçek adıda gary sinise... ben sadece csi: las vegaı izliyorum ve csi olarak sadece onu kabul ediyorum... çünkü en orjinali ve eskisi o... hala devam ediyor. 7. sezon başladı... bitecek bile hatta.
| | |
| | #7 (permalink) |
|
ama biliyorum onunda bazı bölümlerine baktım bir iki tanesine.. gary sinise olmasa izlenmez o dizi.. onuda sölim.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
csi favorimdir. ama pazartesi akşamları çok ters yaaa.... neden cold case in yerine koymamışlar cuma gecesine... izlicek bişi yok cuma günleri pazartesileri de beyaz gelincik var.. ilk 15 dk ile son 15 dakka karışıo.tam düğümü çözüolar ben beyaz gelncie geçiorm. burdan cnbce yetkililerine sesleniorm...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Eylül-2007 Bulunduğu yer: bursa Yaş: 25
|
csı vegas su an 8.sezonda ve amerıkanın hala en cok ızlenen programı sara ayrıldı dızıden su an onsuz devam edıyo ny ta 4. sezonunyla cıkısta ocak sonu gıbı cnbce de baslıcak ny en ıyı sezonu dıyebılırım
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |