![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
uzun zamandır izlediğim ve de takip ettiğim tek türk dizisi. hakikaten başarılı oyunculuklar, ard arda gelip karın kaslarında kasılmalara sebep olan müthiş espriler ve herkesin kendinden bir şeyler bulacağı gerçekçi karakterler. on bölüm oldu, hiç bir bozulma göremedim. hatta daha da iyiye gidiyor her geçen gün. bu şekilde devam ederse de seneler boyunca müptelası olacağımız kesin. kaçırdığım bir kaç bölümü de internetten indirmek istiyorum, umarım bulabilirim. henüz izlemediyseniz, mutlaka başlayın. cevahir, mürsel, bilal.. hele o zekai yok mu? neyse ben ne kadar övsem boş, siz kaçırmayın bunu. sonra bir gün denk gelirsiniz de çok dizinizi döversiniz. --- spoiler --- http://www.youtube.com/watch?v=JM83HRucF8E --- spoiler --- gözümden yaş geldi lan gülmekten. :haha:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
çok kalıteli ve süper bi espiri yaaaa yıkıldım resmen. hala kopuyorum yaaaa :grin::grin::grin:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
tam anlamıyla harika bi dizi butun oyuncularıyla izlenebilcek kalitede ![]() cevo mursel ulvi sevim ve zekai harikalar ![]() ![]() diziden size bi replik hey allam ya harikaaa =)) öğretmen:zekai kalk bakıyım ayağa! zekai: oğlum tango yapmaktan tutulmuş her yerim hereket edemiyorum öğretmen: zekai kalkarmısın hemen zekai: hocam her tarafım tutulmuş kalkamıyorum. en iyisi siz yere çömün ben kalkmış kadar olurum.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2009 Yaş: 16
|
ben de çok seiyorum bu diziyi favorilerim mürsel ve zekai...
__________________ Aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken....(Shakspare 147.sone):daisy2: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| http://www.youtube.com/watch?v=V_9-k...eature=related 4:30 dan başlayın, 5:10'da ölün gülmekten, daha da bişey diyemiyorum.
| | |
| | #8 (permalink) |
|
zekai menajeri saltuk'la beraber kız hayranlarına imza dağıtmaktadır. zekai: saltuk bak bakalım senet falan imzalatmasınlar. saltuk: evet kızlar senet yok.
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |