Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Televizyon Kulübü > Televizyon Dizileri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-Aralık-2008, 15:18   #1 (permalink)
Fan Club Üyesi

Standart Kyle XY

Bu süper dizi yaklaşık 16 yaşlarındaki bir gencin ormanda çıplak bir şekilde uyanmasıyla başlıyor.yeni doğmuş bir bebeği andıran bu çocuğun adı yoktur, anıları da... geçmişine dair hiçbir şey hatırlamaz. sanki dünyaya ilk kez bakıyordur.
ona sahip çıkacak kimse olmadığı için polis tarafından, gençlik ıslahevine gönderilir. burada kyle adı verilen kahramanımız, psikolog nicole trager'ın (MacIntyre) gözetimine alınır, ancak psikolog çabucak bu çocuğun, diğerlerinden farklı olduğunu ve özel bir ilgiye ihtiyaç duyduğunu anlar; kyle'ın aşk, nefret ve neşe gibi insanı hal ve davranışları yoktur... ve iyi kalpli sosyal görevli, onu ailesiyle birlikte yaşaması için evine götürür. kısa sürede ailenin tüm fertleri, kyle'da özel bir şeyler olduğunu ve onun esrarengiz yeteneklere sahip olduğunu anlamaya başlarlar...

tabi bundan sonrası kyle'ın hayatı anlamaya çalışması ve kim olduğunu araştırmasıyla devam eder.
yine de kafası karışanlar ve diziyi daha iyi tanımak isteyenler için spoiler açtım ordan da bakabilirsiniz..((;

[SPOILER]Kyle xy, ana rahmine gerek duymadan, suni rahim yardımıyla bir tank içinde belli bir yaşa kadar o tankın içinde büyültülmektedir. bu buluşu bulan kişi, adam baylin adında dahidir.

adam baylin'de zamanında bir denekmiş. doğum esnasında 14 aylık olarak doğmuştur. fakat doğduğu zaman annesi vefat etmiştir. adam, beyninin normal bir insandan daha fazla kullanabiliyordu. üniversite yıllarında profesör kern adında bir akıl hocasıyla bir çok projeye katılmış, akademik olarak çok başarılı biriymiş. üniversiteyi bitirdikten sonra ortadan kaybolmuş. üzerinden 20 sene geçmiş. madacorp adında bir firmada suni rahim üzerinde çalışmış, kyle(kyle 'in asıl ismi kyle degil, xy projesi olarak geçip ismi bir sayisal kodtur.) öncesi bir çok kez deneyler yapmış fakat hep başarısızlıkla sonuçlanmış. en son kyle 'ın projesi çok iyi gitmiş. daha sonra madacorp isteklerinin dışına -kötü amaçlı- çıkınca, adam şirketle olan çalışmasını bırakmak zorunda kalmış ve kaçmış.

kyle xy 'nin durumunu gözlemek için içeride güvenlik elemanlarından tom foss 'uda gambaz olarak madacorp 'ta bırakmış. daha sonra hayati fonksiyonları cevap vermeye başlayınca tom foss kyle 'i kaçırır. bir şekilde bu profesör kern 'de bu işin içindedir. kyle, profesör kern ve tom foss arabadalardır. ormanda dururlar ve tom foss profesörü öldürür ve kyle ormanda yalnız başına kalmıştır. uyanır ve filmde orada başlıyor işte...((:

Bildiğim kadarıyla kyle su tankın içinde 15, 16 sene boyunca bitkisel hayat tarzında büyümüştür
[/SPOILER]

Yapımcılar: Eric Bress J. Mackye Gruber
Oyuncular
Kyle xy: matt dallas
Nicole trager: marguerite macIntyre
Stephen trager: bruce thomas
Lori trager: april matson
Josh trager: jean-luc bilodeau
Declan mcDonough: chris olivero
...
...
..

[COLOR="Gray"][B]kısacası bu saf ve tatlı çocuğun hikayesini izlemenizi tercih ederim...
mherve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-Aralık-2008, 15:21   #2 (permalink)
Fan Club Üyesi

bi kaç resim koydum ..

[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
mherve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Ocak-2009, 00:29   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

hawa_yldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

walla adamlar üşenmemişler boyle bi dizi yazmışlar helal bekliyorum yeni sezonu ocakta mı subatta mı ne başlıcaktı

yaa yeni sezon için 19 ocak diolardıı ne zaman yayınlanacakk yaa bilen varsa solesinn noluurrr..
Alt 29-Ocak-2009, 15:40   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya değişik bir diziye benziyor hangi kanal hangi saat ve kaçıncı sezonda yazarsanız belki bende izlerim ilgimi çekti açıkçası

konusu hoş alışılmış dizilerin dışında değişik izlemek istedim söleyin saatlerini lütfen)

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-Ocak-2009, 16:24   #5 (permalink)
Aktif Üye

ya senaryo cok güzellll
pinkrabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Ocak-2009, 09:53   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
messy marvin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya değişik bir diziye benziyor hangi kanal hangi saat ve kaçıncı sezonda yazarsanız belki bende izlerim ilgimi çekti açıkçası

konusu hoş alışılmış dizilerin dışında değişik izlemek istedim söleyin saatlerini lütfen)
tnt de yawriimummm saat 20:00 de çrb günüydü ama yeni sezonu başlamadı daha 19 ocak diolardıı nedemnn başlamadı yaaa :down::crybaby:
Alt 30-Ocak-2009, 09:57   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

Alt 30-Ocak-2009, 10:54   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben bu diziyi ilk sezonu boyunca tom foss için izledim. ilk sezon gerçekten çok güzeldi... kurgusu senaryosu kyle ın herşeyi öğrenmeye başladığı zamanlar çok zevkli bölümlerdi... ama ben tom foss için izledim.....
digiturk ten takip ediyodum diziyi.
Alt 30-Ocak-2009, 11:22   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kablolu bnm ama nerde yaa tntde belkide başlamıştı:S: araştıran bilren biri varsa yazsın yaw

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Ocak-2009, 13:01   #10 (permalink)
Backstreet's Back!

yaa bende dellendim yoksa yeni bolumleri digiturk te mi başladııı tnt de ne zaman yaaa :@

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil