Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Televizyon Kulübü > Televizyon Dizileri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-Mayıs-2007, 04:06   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Lost

gelmiş geçmiş en kaliteli en karçaşık en güzel kurgulu dizi. bir uçak kazası sonucu bir adaya düşen kazazedelerin bu esrarengiz adada yaşadıkalrını anlatan dizi kesinlikle kaçırılmaması gereken bir dizi. öylesine bağımlılık yapıyor ki elinde bölümlerin cd si olanlar bir sezonu bitirmeden kalkamıyor başından (örneğin ben)... ilk başta çok sornadan izklemeye başladım ben ama baktım sarıyorum arkadaşımdan tüö bölümleri aldım izledim nefes almak bile istemiyorsunuz ilzerken...

dizimax te her pazar 21:00 da

bu arada lost izleyenlere içinizdeki şok haberler, charlie ölüyor millet ve ben john locke u vuruyor.

ha yine bu arada türkiyede yerli lost çekilcekmiş. grey's anathomy nin yandan yemiş türk veriyonu doktorlar adlı diziyi herkes çok beğenmiş şimdide klost un yandan yemişi olan kayıp ı çekiyoarmış öyle bir plan varmş. ne komik ya...yani bulun kardeşim farklı işlenmemiş bir konu onu çekin ne türk versiyonunu yapıyosun hadi uçağı düşürdün o uçak nereye düşecek hayret bişey. türkler hangi adaya tatile giderki gökçeada bozcaada büyükada filandan başka. sıçan adasına mı düşecek uçak....komedi böyle şeyler.
Alt 17-Mayıs-2007, 14:20   #2 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben de digiturk yok. çok merak ediorm şu lost u yaa. bi de bones u merak ediorm (David ciim oynuo yane ANGEEL) ama çok seviolar bu lost u.. dvdsini bi arkadaşta varmş mutlaka izlicem çatlarm yoksa....

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Mayıs-2007, 15:49   #3 (permalink)
Yeni Üye

joblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Varsa yoksa LOST şu anda benim için inanılmaz güzel bir dizi kesinlikle imkanınız varsa izleyin arkadaşlar. Sezon 3 te finale doğru yaklaşırken iyice heyecanı arttırdılar. Charlie ölmedi henüz yahu 20 bölümü izlemedim ama , inşallah bu kötü kaderini kırar bir şekilde. Locke öldüreceklerini sanmıyorum bir şekilde yırtar 2010 yılına kadar devam edecek dizi bu adamlar ölürse kim devam ettirir diziyi.
joblack isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Mayıs-2007, 15:53   #4 (permalink)
Yeni Üye

Alıntı:
backstreet_boys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gelmiş geçmiş en kaliteli en karçaşık en güzel kurgulu dizi. bir uçak kazası sonucu bir adaya düşen kazazedelerin bu esrarengiz adada yaşadıkalrını anlatan dizi kesinlikle kaçırılmaması gereken bir dizi. öylesine bağımlılık yapıyor ki elinde bölümlerin cd si olanlar bir sezonu bitirmeden kalkamıyor başından (örneğin ben)... ilk başta çok sornadan izklemeye başladım ben ama baktım sarıyorum arkadaşımdan tüö bölümleri aldım izledim nefes almak bile istemiyorsunuz ilzerken...

dizimax te her pazar 21:00 da

bu arada lost izleyenlere içinizdeki şok haberler, charlie ölüyor millet ve ben john locke u vuruyor.

ha yine bu arada türkiyede yerli lost çekilcekmiş. grey's anathomy nin yandan yemiş türk veriyonu doktorlar adlı diziyi herkes çok beğenmiş şimdide klost un yandan yemişi olan kayıp ı çekiyoarmış öyle bir plan varmş. ne komik ya...yani bulun kardeşim farklı işlenmemiş bir konu onu çekin ne türk versiyonunu yapıyosun hadi uçağı düşürdün o uçak nereye düşecek hayret bişey. türkler hangi adaya tatile giderki gökçeada bozcaada büyükada filandan başka. sıçan adasına mı düşecek uçak....komedi böyle şeyler.

Yazını okurken birden şevkim kırıldı....
Spoil verirken belirtseniz çok daha güzel olurdu....
Diziye yeni başlamış birisi olarak bu bilgi hiçte iyi olmadı....
Neysem....

Bu meret kendini izlettiriyor....
Daha ilk sezondayım ve her bölüm sonu diğer bölümde neler olacağını merak ediyorum....
Ya 2. ve 3. sezona gelince nasıl dayanacam kim bilir....
cuneytuces isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Mayıs-2007, 23:30   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

ya özür dilerim bilmiyordum doğal olarak... ama inan bana bu bilgileri biliyor olman bile nasıl olayların gelişeceğini tahmin etmene yardımcı olmayacak o kadar karışık ilerliyorki her seferinde noldu şimdi aaaa noluyo yaa gibi tepkiler vereceksin başından kalkma yeter. cd leri izlerken
Alt 17-Mayıs-2007, 23:32   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
joblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Varsa yoksa LOST şu anda benim için inanılmaz güzel bir dizi kesinlikle imkanınız varsa izleyin arkadaşlar. Sezon 3 te finale doğru yaklaşırken iyice heyecanı arttırdılar. Charlie ölmedi henüz yahu 20 bölümü izlemedim ama , inşallah bu kötü kaderini kırar bir şekilde. Locke öldüreceklerini sanmıyorum bir şekilde yırtar 2010 yılına kadar devam edecek dizi bu adamlar ölürse kim devam ettirir diziyi.

zaten john locke ölse dizi biter o yüzden sanmıyorum öleceğini bende kaçırmadan izlemey çalışıyorum tv de lost la heroes un saatini aynı saat yaptılar ortalığı kızıştırıyolar. digiturk ü olanlar için tabi. bakalım ne olucak. lost heroes dan daha iyi hala benim için.
Alt 18-Mayıs-2007, 16:54   #7 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok pis bitti 21.bölüm

haftaya çarşamba 3.sezon finali var, 2 saatlik final olucak

ama gerçekten çok pis bitti, haftaya inanılmaz şeyler olacak

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-Mayıs-2007, 12:27   #8 (permalink)
Yeni Üye

finalde ana karakterlerden biri ölecek büyük ihtimal bizim charliecik bu, yabancı bi lost sitesinde okuduğuma göre charlie 4. sezon olmadığını söylemiş merakla bekliyoruz sayılı günleri..
borovinka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-Mayıs-2007, 13:25   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

lost un 4. sezonunun olması gerekiyor. çekileceğini duymuştum ben. sanmıyorum 3 sezonda bitsin bu kadar başarı yakalamışken.. bitmemeliii
Alt 19-Mayıs-2007, 15:55   #10 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

lost 2010 da bitiyor

2010'da biteceği açıklandı 2 hafta önce, ne 4 ü

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil