![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
başlığı açarak çok ii etmişsin murat.. çok teşekürler gerçekten ii diziymiş ilk bölümü çok güzeldi...konu da diğer dizilere göre değişik hoşuma gitti:17: :17:
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
ya şimdi berlinde bu menekşe ile halil menekşe'nin ailesi doğulu ve kızı rahat bırakmıolar. sonrada kızı zorla evlendiriolar. halil ile menekşede kaçıyolar vs hikaye ilerliyor. tabi arada birsürü ayrıntı geçiyor ama izlemeden anlamazsın mami heheh. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
annemgiller diziyi izlediyse ben de haftaya mecburen izliyor olacağım.. gerçi bugün star'da burak kut'un dizisi vardı onu izlemişlerdir ![]() bu arada türk dizileri iyidir yaw. tamam birçoğu kötü ya da alıntı olmuş olabilir.. ilk bir kaç bölümü güzel gelen fakat sonrasında sıkıcı olmaya başlayan diziler de olabilir,aksiyon sahneleri de kötü olabilir,doğru düzgün öpüşme sahnesi de olmayabilir, bazıları gençleri kötü de etkiliyebilir... ama bunların dışında iyidir bee:dirol: |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
bu arada türk dizileri iyidir yaw. tamam birçoğu kötü ya da alıntı olmuş olabilir.. ilk bir kaç bölümü güzel gelen fakat sonrasında sıkıcı olmaya başlayan diziler de olabilir,aksiyon sahneleri de kötü olabilir,doğru düzgün öpüşme sahnesi de olmayabilir, bazıları gençleri kötü de etkiliyebilir... ama bunların dışında iyidir bee:dirol:[/QUOTE] tammm yazdım bi de baktımmm south parkta yaşayan arkadaşım, forumun dayısı da aynı şeyi yazmışş:haha: olsun ben genede yazimm geriye ne kaldıki zatenn:w00t: bu kadar dizi biraz fazla değilmi? insanlar okumuyo arkadaşlar? bu sebeple okumayan insan işlerinde de başarılı olamaz ilerleyemez? insanlar robotik bir yaşam tarzı belirledi bunların yüzünden.. sabah kalk işe git akşam gel dizi izle uyu. eskiden günlük yaşamın psiko patolojisi irdelenirdi ewde.. bi sıkıntın warsa hemen belli olurdu.. aile ciddi anlamda birlik içinde olurdu.. şimdi öyle değil,yemeğini yiyen tw başında.. ben dizi izlemyrum. biara awrupa yakasını burhan için izlerdim.. adam günlük stresimi alıyodu çünkü türkiyenin sorunları tartışılıp milletçe çözüm üretilen programlar olsa ,meslek gelişimini sağlayan programlar olsa.. sağlık kanalı olsa insanlar bilgilense... okuma yazma öğreten bi sanal okul ortamı olsa tw de milyonlarca okuma yazma bilmeyen war.. bunlarda proje bunlarda hayata geçebilir.. ama geçmez neden? Rant yok.. kazandıracağı para yok.. kanalın patronuna girdisi yok.. dewlet zaten millet uyusunda sesi çıkmasın diye mutlu... sabah sabah kabus gördüm heralde dökmüşüm içimi
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bence türk tvlerinde bu kadar çok dizinin olması bi bakıma ii..kaliteli ii yapılmış özgün diziler bu yıl gerçekten fazla önceki yıllara göre..bi çok oyuncu yetişio üniversitelerde okuo sonunda işsiz kalıo ben farklı açıdan baktım evet ama gerçekten çok ii oyuncu olabilecek insanların önü tıkanıodu şimdi çok dizi olması ii oldu hem onlar açısından hemde türk seyirciler açısından yeni yeni oyuncular yeni yapımlar filan ii yanii.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |