![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
bu diziyi ben ve nilo dan başka izleyen yoktur sanıırsam ama yinede paylaşıım yapıım dedim ![]() ilk başşlarda biraz sııkıcıı gelmesine rağmen karakterlerin o aralarıındaki hoşluklar,komediler gözüme daha çok gelmeye başşladıı ve sewdirdi bu dizyii...Merlin (Galce: Myrddin) , Kral Arthur efsanesinde yer alan büyücüdür. Karakterin bilinen tasviri ilk olarak Monmouthlu Geoffrey'nin tarihi ve efsanevi figürlerin karışımını esas alarak yazdığı Historia Regum Britanniae ("Britanya Krallarının Tarihi") adlı eserinde ortaya çıkmıştır. Geoffrey, Kral Arthur ile hiçbir bağlantısı olmayan Myrddin Wyllt (Merlinus Caledonensis) adlı bir deli hakkında varolan hikâyelerle, Romano-Britanyalı savaş adamı Ambrosius Aurelianus'un hikâyelerini birleştirerek Merlin Ambrosius adını verdiği bir figür oluşturdu. Geoffrey'nin betimlediği karakter kısa sürede popüler oldu. Sonradan gelen yazarlar karakteri geliştirerek büyücünün daha bütünleşmiş bir görüntüsünü ürettiler. Merlin'in geleneksel yaşam öyküsü, onun ölümlü bir anneden doğduğunu ve doğaüstü güçlerinin kaynağı olan bir incubus[1] tarafından peydahlandığını yansıtır.[2] Merlin olgunlaştığında ermiş bir bilgin olur; büyü ve entrika sayesinde Arthur'un doğumunu tertipler. Arthur kral olunca yanında danışmanı olarak yerini alır, fakat sonra Gölün Hanımı[3] tarafından büyülenip hapsedilir. Colin Morgan = Merlin Bradley James = Arthur Anthony Head = Uther Pendragon Richard Wilson = Gaius Angel Coulby = Gwen Katie McGrath = Morgana John Hurt = The Dragon Merlin her pazar akşamıı Cnbc-e de saat 20:00'de başşlııyor. Tv deki sezon 2. sezondur... İİzlemek isteyen arkadaşşlara bol seyirler ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
bende pek izleyen yok die açııp açmama konusunda tereddüt ettimm ama paylaşşcağğıım videolarııda ortalııkda bıırakamazdıım iyi oldu bole video yada bilgi bulan varsa koyar buraya ![]() ![]() sen tw den mi takip ediyorsun diziyi yoksa netten izledin bitirdin mi bnm gibi ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| mami sevmediyse ben kesin severim izliyim o zaman malum kendisi zevksizdir, sonunda doğru bişey söyledi kendisiyle ilgili
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
ya dediğim gibi dizi ilk başlarda ewt biraz sıkıyo ama ilerledikçe çok zewkli hele artur ve merlin'in hareketleri birbirlerine laf sokmaları filan ![]() ![]() yehuu buldum 2.sezon 13. bölümü izleyem hemen kendime nie bu işkenceyi yapıosam artık :/ ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bayılıyom ben bu Merline yaa bi bölümde tezeğin üstüne düşmüştü de Arthur ona Salak demişti.. Caius Yüzünü silerken,bi Ben salak değilim değişi vardı koptum yaa hehe aslında izlencek bi dizi diil ama benm Arthur ve şovalyelerine ilgim fazla bi de Château de Pierrefonds'u bizzat gidip görmüştüm (sanırsam daha 10 yaşında falandm ama ) müthiş bir yer... diziyi izlerken o büyük avluya bakıp "vayy be ben orda bulundum aabii" diorum accaip hoş oluyo
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |