![]() |
| | #84 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım, söylemek istediklerim var lakin mami bitirmemiş o yüzden altyazıyla ilgili bi iki şey söyliyim.. ingilizcede yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal diye bi söz var mı, bi de kiss my ass yazıyo kağıtta, çevirisi babayı alırsın
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| babayı alırsına bende koptum. aynı elemanın altyazısına takılıyoruz demekki abi ![]() bu arada sonuna deli oldum ya. olmadı o mezar taşı ya. ama ama ama dizi gerçektende müthişti.
__________________ ![]() |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
ya bi ara tv de yayınlanıyordu bilmiyorum halen çıkıyormu bi kaç bölüm takip etmişitm hoşumada gitmişitm ama koptu gitti okul devreye girince... okul hayatı bütün sosyalitemi bitirdi zaten ![]() |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Şubat-2010 Yaş: 20
|
Gerçekten 1 . sezonundan 5.ezonuna kadar hıc bıkmadan sureklı heycan ıcınde izlediğim tek yapım tek dizidir.Abi bu gavurlar bu işi biliyor ya. Dizide en ufak bi sacmalık ,cekım hatası olmazmı ya...Tam Michael bu sefer kotu yaptı dıyosun,sonradan bır bakıyosun'' aaa anaaa Micheal fişi sara 'nın babası görmesın dıye cekmıs,telefona sarjı ondan sokmus'' diyosun ..Tek kelımeyle muthıs bır dızı..keske hıc bıtmeseydı...
|
| | |
| | #88 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
harika olduğu bi gerçek lakin saçmalık var tabiki de her dizide olduğu gibi.. aklıma gelmişken yazıyım 4.sezonun son bölümlerine doğru michael ve abisi polisler tarafından kapana kısılmış bi durumda ve bi otelin 16. katında olduklarını polis anlıyo.. neyse etrafta yüzlerce polis varken onları yakalamaya sadece 2 kişi gidiyo ve kolonyadan bile bomba yapmayı başaran scofield bu iki polisi bi patlama yaratıp alt ettikten sonra onların kılık kıyafetine bürünerek kaçmaya çalışıyolar hehe mami, bi de şöyle bi altyazı vardı lakin bu dizidemiydi başka bi yerde mi gördüm bilmiyorum da şöyle bişeydi; arkadaşının üzgün olduğunu gören biri ona şöyle bi soru soruyo 'ne oldu karadenizde gemilerin mi battı'
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |