![]() |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
demek, linc'in gördüğü kutunun içindeki sara'nın kafası değilmiş, yani gerçeği değilmiş.. sara, güya, öldürülürken linc'in oğlunun gözleri kapalıydı, bu da bir soru işaretiydi, kıllananlar haklıymış.. taraflar değişiyor, kovalanan kovalamaya başlıyor artık.. ilk iki sezonun yerini asla tutamaz tabi ki, ama umarım 3. sezondan daha iyi olur..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
O baş Sarah ın başı değil de Lincoln mu yalnış baktı ben anlamadım.Lj in gözleri kapalıydı,Linc kutuya uzun süre bakamadı yalnızca saçlarını gördü falan filaan... oyun gibi yapmışlar yaa. öldüyse ölsün kardeşim.Nerdeydi bu saate kadar sara? boşu boşuna mı michael i delirttiler. çocuk kafayı yicekti nerdeyse.. kınıyorum... ama çoook heyecanlıyım tabi bu sezon da 2. sezon gibi dışarıda sanırım
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
sara'yı oynayan kız gerçek hayatta hamileydi, dizide oynayamıyordu, dolayısıyla böyle bir hileye başvurdular.. linc'in gördüğü de bir nevi maske giydirilmiş, bir şekilde benzetilmiş bir şey olmalı, olmamalı aslında ama başka birşey de olamıyor ne yazık ki..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() ![]() ![]() Lincoln,Michael,Sucre,Bellick,Mahone,T-bag,Susan B ve Whistler bu sezonda PrisonBreak te.. Bunlara ek olarak yeni yüzler de olacak... ![]() ![]() ![]() Benim şu anda merak ettiğim tek şey Sucre me ne olacağıı ????
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |