![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok saoll gülcanımm sınavlar yüzünden bi sürü bölüm kaçırmıştım sonrada izlediklerimden bişe anlamadım bu ii oldu çok teşekkürler kota aştı kendini ama yaa nasıl yüklerim ben bunlarıı |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| gülcandan bir hizmet daha.. hoşgeldin sürprizleri
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
wow gözlerim yaşardı gülcan, helal diyorum walla..benim yapmam gerekeni sen yaptın ya,şimdi heralde benim de foruma harry potter'ın tüm filmlerini eklemem gerekecek..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
filmlerini ekleme de sen çabucak şu son kitabı çevir bana bu Kutlukhan Kutlu ile Sevin Okyayı beklersek o hooooo.bu arada 11. sezonu da eklemiştim, linkinde sorun yaşadım, vaktimde yoktu ablam tepemde bekliyordu ver artık diye, ama linkleri hala bende, ve alternatif birtakım linkler daha var onları da ekleyeceğim, bi düzelteyim de... tabi sen ille de ben ekleyeceğim dersen birşey demem
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |