![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Tüm zamanların en komik,en eleştirel,en küfürbaz ve en sadist çizgi filmi..Bayılıyorum abi ya,insan bu kadar mı komik karakterler yapar ya?Hele şu Cartman yok mu öldürüyor beni..Henüz izlemediyseniz yeni sezon başlamadan internetten falan bulup izleyin derim, sonra ben neler kaçırmışım deyip kafanızı taşlara vurmayın,gerçi 12. sezona ulaştılar ama..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
hmm south park eskiden severdim hastasıydım hatta tişörtü bile var ama okul ve sınavlar yüzünden bi çok bölümünü kaçırmıştım ve artık izlediklerimden zevk almamaya başlamıştım bıraktım bende...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ee şey bi de family guy var o da fena diil hani, gerçi onda genellikle espri olsun diye espri yapılıyor herhangi bi mesaj falan yok ama gene de sağlam espriler war yani..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |