![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ee one tree hill konusu açıldı bende the o.c. yi açiim dedim malesef geçtiğimiz sezon finaliyle the o.c. dizisi ekranlara veda etti bende ilk önce biraz diziden bahsediim cohen lar olarak bilinen seth in ailesi ryan i evlatlık olarak alıp yetiştirir seth ile kardeş gibi büyüyen ryan marissa ya aşık olmuştur ve tutkulu bir aşk yaşamaktadırlar taa ki kaza sonucu marissa hayatını kaybedene kadar..marissa yı unutmaya çalışan ryan eskiden sinir olduğu taylor a zorda olsa aşık olur ve olaylar böyle devam eder... beni en çok final bölümü etkiledi hatta ağlamıştım ryan iş adamı olmuş filan sethle summer evlenmiş çok duygulanmıştım yaa izleyen var mıydı arkadaşlar? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yok canım yanlış anlamadım yaa aslında bi yerde kabak tadı vermeye başlamıştı ryan ile taylor kristin ile sandy seth ve summer dan başka olay kalmadı yani marissa nın ölmesi çok üzmüştü o gidince dizi değişti zaten (kendimi avutuyorum )
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
dizinin bittiği söyleniyor(umarım bitmemiştir ayrı konu), ben bu diziyihiçbir bölümünü kaçırmadan takip etmeye çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu dizinin 1. sezonu kadar güzel başka bir sezon daha hiçbir dizide olamaz sanırım, kesinlikle diğer dizilerde 3 sezona sığacak kadar konu işlenmişti..bi de nip/tuck ın 1. sezonu fena diildi ama o bile oc nin 1. sezonuyla boy ölçüşemez..seth,summer,ryan..güzel bölümlerdi walla..ah be marissa yazık oldu sana gülüm be..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |