![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Aralarında VII. ve VIII. Henry ile Elizabeth'in de bulunduğu pek çok önemli İngiliz kral ve kraliçesinin dahil oldukları Tudor hanedanının en karmaşık günlerinin hikâyesini anlatan The Tudors, İrlanda'da çekilmiş. Amerika'da Showtime kanalının son üç yıldır eriştiği en yüksek izlenme oranlarıyla prömiyerini yaptığı The Tudors, yaşadığı aşk sebebiyle İngiltere'yi Katolik kilisesinden ayırıp imparatorluğa kendi kilisesini kurduran ve bu uğurda danışmanı Thomas More'u bile öldürten VIII. Henry'nin tahttaki ilk günlerini anlatıyor. Genç kral VIII. Henry’nin çalkantılı yaşamı ve olaylı aşklarını konu alan destansı yapım “The Tudors”, sezona damgasını vuracak... 1500’lerin büyülü atmosferinde İngiliz tarihinin en ünlü krallarından VIII. Henry’nin yaşamı izleyicilere her saniyesi dolu geçen bir dram sunacak. Sırf metresiyle birlikte olabilmek için olabilmek için yeni bir din yaratıp karısından boşanan bu adama kim karşı gelebilir ki? Henry’nin güç tutkusu ve kişisel düşkünlükleri tüm dünyanın akışını değiştirecek. Dizinin yapımcısı Morgan O’Sullivan ve yönetmen koltuğunda oturan iki usta isim Ciaran Donnelly ve Brian Kirk, dizi için 38 milyon dolar gibi benzeri görülmemiş bir bütçe harcamış. Çekimleri 22 hafta süren dizi için seçilen mekan ise İrlanda. Kral VIII. Henry rolünde izleyeceğimiz Jonathan Rhys Meyers 2006 yılında Altın Küre En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Yakışıklı aktör “The Tudors”ta nefes kesici VIII. Henry performansıyla göz doldurmaya devam edecek. Dev bütçesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile “The Tudors” bu yılın hit yapımı olacak. bu akşam vardı cnbc-e de her salı 21.00 da kaçırmayın bence ben çok beğendim herkese öneririm tekrarı cuma 21.00 da sanırım..jonathan ı zaten severim ii oyuncudur çok ii oynamış... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
walla GOD BLESS CNBC-E ![]() ![]() ![]() the tudors u dün gece aylaklıktan izledim tekrarını ben two and a half men den sonra... beendim güüsel ama Rome la asla baş edemess...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
hay allah.. başlığa bakınca ben de grup ya da şarkıcı sandıydım.. meğersem diziymiş cnbce İZLEYEMİYORUMMM
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ben ROME cuym kardeşim.. TITUS PULLOOOOOO ![]() ![]() bakma sen severm ben böööle filmleri ama ilk göz ağrım rome naapayım yeri ayrı bu arada crawling im harbi sürünüon sen belli yazık sanaaa cnbce siz kalmış bi gencin hayat damarlarından biri tıkalıdır sen bi damar açtırt ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
dizi kesinlikle harika zaten jonathan r. meyers e ne diyim bilmiyorum ki ![]() ilk bölümden beri kaçırmadan izliyorum diziyi ve yani bayıldım diyebilirim.... (bir CSI: las vegas bir Lost olmasada heroes da da sylar olmasa 3 sırayı alırdı bu dizi ama 4. lükle idare edecek) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |