![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
TNT TV 3Martta yayında... "LOST", "House MD" ve "Supernatural" gibi birçok popüler diziyi yayınlanmayı planlayan TNT Tv, 3 Mart'ta yayın hayatına merhaba dedi. Yayınlanacak tam dizi listesine ve yayın/frekans bilgilerine haberin devamında ulaşabilirsiniz. Karasal yayında ve Kablo Tv'de CNNTürk'ün frekansında çıkacak olan kanal gerçekten iddaalı dizilerle zirveye ortak olacak gibi gözüküyor. Ayrıca bir DYH grubu kanalı olan TNT Tv, D-Smart 21. kanaldan izlenebilecek. Digitürk'teki durumu ise henüz belli değil. LOST Bionic Woman House MD Ugly Betty Supernatural Cashmere Mafia The Guardian Damages The Riches The Office Rescue Me Back to You Extras West Wing Robin Hood Prime Suspect Spooks Durham County 8 Simple Rules Chicago Hope Forsyte Saga FridayNight Lights Home & Away Hope & Faith Hotel Babylon Journeyman Judging Amy Law & Order Mad About You Malcolm in the Middle Missing Sharpe The Unit Will & Grace Yayın/Frekans: Anten: CNN Türk Frekansında Uydu: TürkSAT 2A, 42° Doğu, 11.804 Mhz, Dikey, 24444 MSYM/S Kablo Tv: Henüz belli değil. D-Smart: 21. Kanal DigiTürk: Henüz belli değil.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
EXTRAS, EXTRAS, EXTRAS!!! bu diziyi kesinlikle izleyin, oturduğunuz sandalyenin kırılması garantili..tek bir bölümünü izledim ve beni kendine bağlayıverdi..şiddetle tavsiye.. bi de lost'u yayınlıycaz diolar, ama bi türlü çıkmıyo, harbiden lost yani..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben de supernatural manyaayımdır yaaa.. ingilizce sölediklerinn yüzde 20 sini anca anlıodum şimdi 1. sezondan tekrar süper olacak ![]() ![]() angel hastaları varsa ben de supernatural i tavsiye ederm
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben cnn türk'ü geri istiyorum yaw.. spor programı izliyodum ne güzel.. nerden çıktı bu kanal? çıkıyosa da başka bi frekansda çıksaydı ya.. napalım bi ntv kaldı geriye..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
Alıntı:
top dedin de.... Selçuk'la gittiğimiz şu son fb-gs derbisi gelir oldu aklıma. Güzel bir gündü. | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |