![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() Dizi Charlaine Harris tarafından yazılmış "the southern vampire mysteries" kitaplarına dayanıyor. ilki 2001'de çıkan serinin 8 kitabı mevcut ve ilk sezon sadece birinci kitabı kapsayacakmış. konusu da şöyle; japonların bulduğu sentetik kan (tru blood) sayesinde vampirler gizli saklı yaşamaktan vazgeçip, insanların arasına karışmaya karar veriyorlar. vampirler insan kanından vazgeçerken, insanlar arasında da yeni bir trend yayılıyor, vampir kanı içmek. ana kahramanımız olan Sookie Stackhouse, Louisiana'nın minik kasabası Bon Temps'de garsonluk yapan bir kız. kızımızın akıl okumak gibi bir yeteneği mevcut. Sookie bir gün küçük kasabalarına yerleşme kararı alan vampir Bill Compton ile tanışıyor. aklını okuyamadığı için ona ilgi duymaya başlıyor ve akabinde de olaylar gelişiyor. Sookie rolünü oskar ödüllü anna paquin, ultra-kuul Bill'i ise Stephen Moyer (Burak Hakkı yı yakışıklı bulanlar bir baksın çünkü accaip Burak Hakkı ya benziyor )oynuyor. Sookie'nin abisi vampir karşıtı Jason'ı Ryan Kwenten, Sookie'nin çalıştığı barın sahibi ve ona aşık olan Sam Merlotte'i Sam Trammell, Sookie'nin en iyi arkadaşı sorunlu Tara Thornton'ı Rutina Wesley ve barda çalışan garip gay Lafayette Reynolds'u da Nelsan Ellis canlandırıyor.Alan Ball'un dediğine göre kendisi six feet under'dan sonra insanların ona sürekli sorunlarını anlatıp, "hepimiz ölücez" demesinden çok sıkılmış. yeni projesinin eğlenceli olmasını istemiş ve true blood'ı yaparken hayatında hiç eğlenmediği kadar eğlenmiş. . Cool vampi miz Bill Sookie Stackhouse Sam![]() ÖNEMLİ NOT: dizi +18!!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Sonunda Fox benim diziyi keşfetti üstüne üstlük sansürsüz yayyınlicak...Bu arada bizim video da True Blood esintili ya :d bayılıom. Nick zaten dizinin fanı
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Twilight ile hiç bir alakası yok gibi aslında. benzer yönler yok mu var tabe.. Kız insan,adam vampir,Kız bir telepatik yane düşünceleri okuyabiliyor bla bla ama kurgu,çekim hiç bir şekilde alakası yok ![]() Dubllaj olayı da valla bilmiom. Fox nasıl yayınlıo ki dizileri
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaa ben bu diziyle nasıl tanıştım hiç bilmiyorum bir gece aniden arar verdim 1. bölümünü buldum izledim,sardı şimdi sezon 1'in tamamını indiriyorum (inecek kısmetse o da 2 gün oldu).twilight ne yaw çocuk filmleriyle uğraşmayın |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Supernatural'ı bitirince ona başlıcam. 5 bölümüm kaldı True Blood'ın ilk 2 bölümünü izledim. Fena değildi. Saolsun, cdciler. Tüm sezonlarını kopyalattım, rahatça izleyebilirim
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
bişi sorcam serinin ilk kitabının adı ne? Bu arada bu dizi bana aslında Vampire knight adlı bir animeyi hatırlatıyor. Orda da bir okulun gece kısmı var. Tüm öğrenciler vampir ve True Blood içiyorlar. Hoş bir animeydi. İzlemenizi tavsiye ederim.
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Ama ben de o yok yaa. Gündüz Ölüsü olmaz mı???? bir de şehir ölüsü var. Bu ne yaw tüm kitaplar bişeyin ölüsü mü?![]() Bu arada b gülümsemelerde sorun mu var?? nerde çeşit yaw. Chonk her nerdeysen düzelt şunu
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |