![]() |
| | #11 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
hah bak şimdi oldu. Ben de yarın kitapçıya dalış yapmayı planlıyordum ) Neyse ya varsa serinin sırasını yazarmısın aslında ona göre toplayayım bari ![]() Bu Anita Blake serisi beni deli ediyor. Buhafta sonu Yanmış Kurban'ı adım. Bir baştan bir sondan bir oradan kitap mı sürülür piyasaya canım. Zten eski kitaplar ne bu kadar kasıyolar anlamadım. Daha zincirlenmiş Narkissoss vegökmavisi günahlar yok. İşin komiği de hepsini internetwn geçen sene ingilizce ndirdim. daha Micah, Dans Macabre, Te Harlequin'in isimleri bile geçmiyor. Bu arada Christene Feehan okuyan var mı? Onu da indirmiim
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bende mi true blood a sarsam yaa bak canım çekti vampirli kanlı manlı ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() True Blood'un Yeni Kurt Adamı Joe Manganiello True Blood'un Yeni sezon haberleri gelmeye devam ediyor! İlk açıklanan isim ise Alcide Herveaux! Kitapta Alcide Herveaux Sookie'yi Texasta Güneş Kardeşliğinden kaçıran "Şekildeğiştirenler"den biriydi. Ancak dizinin 2.sezonu kitaptan tamamen bağımsız çekilmişti. 3. sezonda Alcide'nin nasıl diziye dahil edileceği bilinmiyor! Joe Manganiello!yu ise How i met your mother ve One Tree Hill izleyenler tanırlar ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |