![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
tv8 de cuma geceleri 12:30 ve 1:30 arası değişen saatlerde başlayan ve tahmin edeceğiniz üzere bir iddaa programı..lakin iddadan daha çok bi şov programı gibi. beyaz show halt etmiş yanında.. gülmekten yanaklarım ağrıyo resmen şiddetle tavsiye ederim. denk gelirseniz kanal değiştirmeden önce bi izleyin derim ben..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
konuyu açarken bile gülmeden edemedim.. müthişler ya.. ama bizim Türklerde de ne yaratıcılık var kardeşim, öyle mesajlar uyduruyolar ki valla helal olsun
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
hay allahım ya.. 3. video'ya koptum
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |