![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| USTA yılmaz erdoğan ÇIRAKLAR aydan taş bülent emrah parlak burcu gönder ersin korkut zeynep ender ige şevket süha tezel büşra pekin ayça erturan eser yenenler gülsüm alkan murat eken pelin öztekin metin keçeci hamdi kahraman nazmi kahraman şahin ırmak metin yıldız zeynep koçak oğuzhan koç gizem tuğral emre canpolat ayşegül akdemir Hani ıssız bir resme bakarken Hani yılları sayar da insan Hani gözleri dolar ya birden İşte öyle bir şey değil de daha çok bir komedi kulübüdür... 14 Şubat 2006 yılında Yılmaz Erdoğan tarafından kurulmuştur. Atolye de eğitim alan çırakların, yazdıkları skeçleri seyirciye sundukları kimi zaman eğlenceli kimi zaman da çok eğlenceli bir alandır.. :w00t::w00t::w00t: ![]() ![]() ![]() ![]() ve bu skeçler 1 aydır kanal d de her çarşamba yayınlanıyor. izlenilmesini tavsiye ederim ben çok beğendim.....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
Evet arkadaslar gercekden cok guzel bi program ozellikle Ersin`i cok begeniyorum ) ...
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
kesinlikle harikaaaaa. ben kaçırmadan izliyorum... Özellikle şu bir türlü skeç yazamamalarına bayılıyorum ![]() ilk izledikten sonra 1 haftadayak yedim önüme gelenden ee tabe önüme gelen -geçen dayım aradı -hangi dayın? -dönülmez akşamın ufkunDAYIM diye espri yaparsam yerim heheeh
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Harika bi doğaçlama show gerçekten önceden 'Anında görüntü Show'u tek geçerdim doğaçlama olarak ama artık eski tadı kalmadı sürekli aynı şeyler,şimdi yeni nesil bi doğaçlama show gerçekten izlenmeye değer...
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 27-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: mersin Yaş: 21
| çok mükemmel bi program hiç kaçırmıyorum ![]() şahin,bülent,oguzhan,büşra faworilerim süperler yaa özellikle şahin in baba rolünde bi oyunu war bi de bülent in tabutçu ![]() ![]() mükemmeller
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |