![]() |
| | #71 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
|
MTV'de çıkan MTV News videolarını internet sitesinden izleyebilirsiniz.Haberiniz olsun. Ben önceden MTV'ye mail atmıştım MTV diary of da BSB'yi yayınlarsanız hayranları olarak seviniriz gibisinden yazmıştım ve ertesi gün ya da ondan bir kaç gün sonra yayınlanmıştı.Acaba bana kıyak mı geçiyorlardı :P Belki de MTV'nin eski üyelerinden olduğum içindir.Etkili bir mail hazırlayıp hepimiz gönderelim dikkate alınır.Zaten BSB'nin albümü çıkınca verecekler,göreceksiniz.MTV genelde yeni çıkanlara yer veriyor.Eski klipleri so 90's, top 10 @ 10 gibi programlarda veriyorlar.Eğer birşeylerden haberim olursa sizi haberdar ederim |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
|
Bu hafta; “Diary of Backstreet Boys”: Dünya çapında en çok albüm satışı yapmış, en ünlü boy bandlerden biri olan Backstreet Boys’ un günlüğü ekranlara geliyor. 4. stüdyo albümleri olan “Never Gone”un Avrupa’daki tanıtım turnesinde, özel jetlerine, İtalya ve İngiltere’de verdikleri konserlere, basın toplantılarına, röportajlarına ve fotoğraf çekimlerine konuk oluyorsunuz. Backstreet Boys hayranı olup olmayan herkesi ekranlara kilitleyecek olan bu programda, Backstreet Boys’ un turne sırasındaki heyecanlarına, yorgunluklarına ve hayranları ile olan yakın ilişkilerine tanıklık edecek ve Backstreet Boys hakkında daha çok şey öğreneceksiniz. “Diary of Good Charlotte”: Pop/punk tarzının en önemli isimlerinden Good Charlotte’un hikayesi bu hafta sadece MTV Türkiye’de... 1996 senesinde kurulan, geniş hayran kitlesine sahip Amerikalı punk/rock grubu Good Charlotte, bu hafta MTV TR Stories program paketinde Diary Of’un konuğu. Programda, Good Charlotte üyeleri Joel Madden, Benji Madden, Billy Martin ve Paul Thomas’ın kendi ağızlarından grupları ve kendileriyle ilgili hiçbir yerde duyamayacağınız bilgileri dinleyebileceksiniz. Grubun MTV İtalya’da ve MTV Almanya’da trl stüdyosuna konuk olmalarından, yine İtalya, Almanya ve Belçika’da verdikleri konserlere kadar neler yaşadıklarını tüm ayrıntılarıyla sadece Diary Of: Good Charlotte’ta bulacaksınız. 4 Eylül 2007 Salı 23:00 6 Eylül 2007 Perşembe 15:30 8 Eylül 2007 Cumartesi 21:00 Yaşadık valla.Ben tüm tekrarlarını seyretmeye çalışacağım.İzle izle sıkılmıyorum |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
|
mtv ye üyeydim bsb nin hiç bi etkinliğini yaynlamıyorlardı sadece albm bilgileri ile grubun öz geçmişi yazıordu ve bir daha hiç grmedim bizlern bsb ye ona olan hayranlığını grçkten kçmsüyorlar..
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |