![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 19-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
arklar nasıl olsa yeni albüm çıkcak kallarda fln bsb weekend lri yaparlar hatta şimdilerde bile yapıolar geçenlerde mtv de top ten izleidm bsb sonuç olarak tv de bsb ile ilgili programlar duyarsan burdan diğerlerimizede haber verelim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
evet aslında bu şekilde özel bir başlık daha yi olmuş devamlı takip edilir burası. haberleşiriz. sağol fikrin için.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ewt benm de bi klasörüm var hatta bilgisayarı eskişehire getirebilen ben o klasörü getiremedm düşünn artk ne kaddar büyük bence de çok ii fikirler. tebrik ediorm ikinizi de ![]() (bu arada şu anda tvde bsb yok. hani başlıo uygun olsn dedm )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
bende ankaradan istanbula gelirken bütün backstreet boys dökümanlarımı getirdim büyük bir bavul ve küçük seyahat çantası kadar çoklukta (dergilerden dolayı) ailem antalyaya taşınıyor ben nasıl götürücem onalrı diye düşünüyorum. ayrı bir dolabı hakettiler
| | |
| | #7 (permalink) |
|
haklısın elif forumun kalabalık olduğu bir gün hep beraber msj atarız mtv ye. onlarda yayınlarlar. ya da olmadı ben mtv nin bize ulaşın bölümüne iki mail attım mı hemen ertesi gün bsb yi görürüz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| http://www.mtv.com.tr/contact.aspx?type=0 o ki öyle burdan mail atalım mtv ye sürekli. yayınlasınlar bizimkileri. vakit buldukça burdan mail atalım.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |