![]() |
| | #21 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
sitem dolu değil baskıcı mailler atın arkadaşlar. en basitinden bazen diary haftasonları filan yapıyorlar ya da cribs haftasonları onlardada bsb nin verilmesini isteyin. ben bir sürü şey yazdım valla.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| http://www.mtv.com.tr/contact.aspx?type=0 her sayfada linki yenilicem gözden kaçmasın. ![]() bu arada bu işleri iyi bilen eylül ü örnek alalım bence. mtv ile arası baya iyi. onu iyi tanırlar
__________________ ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
yok mamicim örnek almak değil. sadece dünyanın tanıdığı bir müzik kanalısın sen sonuçta. backstreet boys kıytırık bir grup mu ki onun hakkında en ufak bir şey bulundurmuyorlar. hiç duymadığımız isimler müzikten yoksun şarkıcılar bir sürü gereksiz insan yer alıyorda backstreet boys neden böyle gözlerine çöp sokmadan konmuyor beni kızdıran bu. yoksa mtv nin canı cehenneme.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| mail e cevap geldi. size de geldimi? bana gelen mailde yapabilceklerini söylüyolar ama tarih vermemişler. No-reply <no-reply@mtv.com.tr> Merhaba, Boyband hafta sonu yapabilir ve Backstreet Boys’a yer verebiliriz. mailin içeriği bu kadar. demekki cevap yazıyolar. o zaman mail atmaya devam arkadaşlar ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |