![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| ![]() ![]() yüzünde 15 kilo tümörle yaşamak zorunda olan çinli Rabb'im sabır versin.....:küs:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Şükretmek yerine böyle durumda olan kişiler için dua edilmeli. Biz iyi olduğumuz için tümörsüz, o kötü olduğu için tümörlü değil. O hastalık herhangi birindede olabilirdi, başkalarının kötü yanlarına bakarak kendimizi bu şekilde şükürlerle yüceltmek yerine biraz o kişilerin durumlarını anlamalıyız. Yarın senin yüzünde çıkacak bir tümör ile yine şükredecek misin? Tümörün sende olmaması nasıl seni iyi yapmıyorsa başkasından, olmasıda kötü yapmaz. Anlaması zor bir şükür sizin ki... Afrikadaki aç insanları powerpoint'de izleyerek kendi haline şükreden bir toplumda yaşıyoruz, doğaldır. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bunun gibi ben neler gördüm. bazı belgesel kanallarında bu tarz hastalıkların ameliyatlarını gösteriyorlar çoğu olumlu geçiyor. ama tam anlamıyla iyileşemeyenlerde var.. tanrı yardımcıları olsun diyorum başka bir şey demiyorum. murat a da katılıyorum. kendi halimize şükretmek bir yana tanrı yardımcıları olsun diye dua edilmeli onlar için.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| şükür kavramı din kavramı görecelidir arkadaşlar allah sabır versin böyle insanlara allah kurtarsın bence beterin beteri vardır ve halimize bin şükür diyorum bu benim fikrim...allah hiçbirşeyin beterini vermesin:cry: böyle insanlara acil şifalar diliyorum... |
| |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
zor bi durum gercekden ...
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Mart-2008 Bulunduğu yer: kocaeli Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Alıntı:
özürlü doğan insanlar ibret olsun diye yaratılır sözünü neye dayandırarak söylediğini açıklar mısın? sert çıkıyorum çünkü ortada insanlık dışı bir şey var. ibret olsun diye yaratıldığını söylüyorsun özürlülerin. bunu neye dayandırarak söylüyorsun açıklar mısın? | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |