![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Batman belediye başkanı Hüseyin Kalkan, Dünya'da bir tane Batman var diyerek, şehrin ismini izinsiz kullandıklarını iddia etti ve Warner Bros'a dava açtı. Kaynak: Yahoo, Movies. http://uk.movies.yahoo.com/12112008/...er-bros-0.html |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hmmm bu biz türk çocuklar için büyük bir yanılgı.. Ben de çocukkene Batman manyaaydım (Robine aşıktım yaaw ) ha bire merak ederdm bu Batmanin bizim Batmanla bi alakası var mı acaba die ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| dava adamın suratına saçmalama be insan evladı diye kapanırsa hiç şaşırmam.. bir kere iddia ettiği şey saçma. dünya da bir tane batman varmış. batman valisinin öncelikle ingilizceden bir haber olduğu da böylelikle ortaya çıkıyor. hayır o kadar açıklamayı yaptımda ben bu adama ne diyim şimdi. lanet olsun içimdeki türk sevgisine... ve yine lanet olsun bizim türklerdeki zeka kullanım biçimlerine.....:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| ayyy inanmıyorum başlığı görünce çok şaşırıp hemen açtım ama haberin aslını görünce daha da çok şaşırdım. ay eleştirisi bana düşmez belki ama belediye başkanı olmuş o insanı tebrik ediyorum yani...!!!:confused5: ayy çok sinirlendim ama bi o kadar da komik yani Warner Bros bütüüünn ekipçe güülüyordur bence ) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Holy court action! Can 'Dark Knight' beat Turkish mayor? http://edition.cnn.com/2008/SHOWBIZ/...ef=mpstoryview o değilde, batman karakteri 1939'da çıkmış. ilk batman filmide 1989'da yayınlanmış. batman şehrine ismi ise isim 1950'de verilmiş, 1990'da il olmuş. dava sonuçlanınca bizim batman şehrinin ismini değiştirmek zorunda kalmayalım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| yok ya yok böyle şaka olmaz. batman valisinin acaba daha önemli işleri yok mu terörle mücadele gibi... pkk nın ortasında kalmış bir ilin tek derdi batman olup dünyayı kurtarmak mıdır? Y.B.S.G denilen insanlar kategorisine batman valisini de koyuyorum....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
buradan batman valisine en derin saygı ve sevgilerimi yolluyorum vali'nin çalışma makamında ara sıra cam açmasını öneriyorum odaya ara sıra temiz hava girmeli yoksa beyinde kalıcı hasar a yol açıbiliirmiş diye duydun en cins adamlar var deyip sözlerimi bitirmek istiyorum :d
|
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Alıntı:
'B** İÇİNDE OTURAYIM RAZIYIM' Okan Bayülgen, Disco Kralı Programında Batman Belediye Başkanının, Şehrin İsminin 'Batman' Filmde Kullanılmasına Yönelik Sözleri Üzerine, Çok İlginç Açıklamalar Yaptı. Okan Bayülgen, DİSCO KRALI PROGRAMINDA BATMAN BELEDİYE BAŞKANININ, ŞEHRİN İSMİNİN 'BATMAN' FİLMDE KULLANILMASINA YÖNELİK SÖZLERİ ÜZERİNE, ÇOK İLGİNÇ AÇIKLAMALAR YAPTI. Okan Bayülgen her hafta Kanal D'de ekrana gelen 'Disco Kralı' programının Medya Canavarı bölümünde, medyada yer alan çeşitli görüntüleri yorumluyor. Bayülgen, Batman'ın DTP'li belediye başkanı Hüseyin Kalkan'ın 'Batman' filminin yapımcısına şehrin ismini kullanarak para kazandığı iddiası ile dava açacağını söylediği görüntüleri ekrana getirdi. Bayülgen, Kalkan'ın sözlerini dinledikten sonra şu ilginç ifadeleri kullandı: 'Bu haberler beni daha da sevmeye yöneltiyor, bu ülkeyi bu insanları. Dünyanın hiçbir yerinde doğmak istemezdim, hiçbir yerinde yaşamak istemezdim, hiçbir yerinde de ölmek istemezdim. Yani burada b.k içinde oturayım, burada oturayım ben buna razıyım. Çünkü acayip eğlenceli ve şu ciddiyetin altındaki müthiş mizah harkulâda.' BATMAN BELEDİYE BAŞKANI KALKAN'IN AÇIKLAMALARI GAZETELERİN İLGİ ODAĞI OLDU (2) Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan'ın Christopher Nolan'a, Batman Şehrinin Adını İzinsiz Kullandıkları Gerekçesiyle Dava Açmaya Hazırlandığı Söylemesi Yabancı Gazetelerin İlgisini Çekti. Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan'ın Christopher Nolan'a, Batman şehrinin adını izinsiz kullandıkları gerekçesiyle dava açmaya hazırlandığı söylemesi yabancı gazetelerin ilgisini çekti. İngiliz The Guardian gazetesi, "Batman, Christopher Nolan'a karşı davaya hazırlanıyor" şeklindeki başlığı gelişmeyi okuyucularına duyururken, "Batman yeni bir düşman edinmişe benziyor" dedi. The Daily Telegraph gazetesi de gelişmeyi okuyucularına duyururken buna benzer durumlarında daha önce de yaşandığını yazdı. Gazete, Sacha Baron Cohen'in "Borat" adlı filminde yer alan "kandırılarak" yer alan Romenlerin de dava açtığını yazdı. Ancak gazete, Amerikan mahkemesinin davayı kabul etmediğini belirtti. Avusturalya'da yayın yapan Courier Mail gazetesi de gelişmeyi sayfalarına taşıdı. Gazete, "Batman'ın yeni bir düşmanı var: Batman" başlığını uygun gördü. Haber sinema haberleri veren internet sitelerinde de yer aldı. Internet Movie Database (IMDB) adlı sitede habere yerdi. Bu arada gelişmeye ilişkin açıklama yapan Warner Bros'un sözcüsü, gelişmeyi basında çıkan haberlerde gördükleri belirtti. Sözcü, henüz resmi olarak dava açılmadığını da kaydetti.
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
pu ha ha ha ha ha ha ya harbi puhaha ya .. vay be neler var şu ülkede sahiden iyide güzel abicim hane herşeyi geçtim batman şehri ismini nerden almış türkçede batman ne anlama geliyo acaba bunu biliyomu sayın vali merak ettim hane ben bile bu ülkede yıllardır yaşıyorum hep dikkatimi çekmişdir hepde kendi kendime küçükken galiba bu şehir ismini batman filminden aldı fln diyodum töbe yaa truva filmi yapıldı mesela,truvada savaşmış insanlarda toprakdan kalkıp demesin yok abi bizden izin aldınızmı? biz siz film yapasınız diyemi savaşdık adamım haha bunun gibi bişi heralde bu konuda adam bide kalkıp izin mi alıcak senden işi gücü yok bu kadarda belli edilmez be arkadaşım para için yapdığını hey allam hey ya ![]()
__________________ Müzik ve Yasadışı !!! [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |